Vrijwilligerswerk doen?

Wil je beschikbaar zijn voor je medemens? Buurtgenoten helpen wanneer zij niet op anderen kunnen terugvallen? Een vrijwilligersorganisatie helpen? Veens Welzijn ondersteunt je graag bij het vinden van passend vrijwilligerswerk.

Wij brengen je in contact
Wij brengen je als vrijwilliger in contact met mensen die hulp nodig hebben bij alledaagse dingen. Hulp bij praktische klusjes in en om het huis bijvoorbeeld of bij het invullen van formulieren. Maar ook begeleiding bij het bezoek aan een arts kan meer dan welkom zijn, net als samen een kopje koffie drinken voor de gezelligheid, of een wandeling maken.

Vrijwilligerswerk doen bij iemand thuis
Wil je 1 op 1 helpen bij iemand thuis? Vul dan het vrijwilligersinschrijfformulier in; daarna word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek door een vrijwilligerscoordinator van Veens Welzijn.

Vrijwilligerswerk bij een vrijwilligersorganisatie
Als vrijwilliger kun je er ook voor kiezen om bij een vrijwilligersorganisatie te gaan werken, zoals het Rode Kruis, Veenendaal4Fair, Molen De Vriendschap etc. Kijk op de vacaturebank voor het actuele aanbod vrijwilligersvacatures bij organisaties.

Uiteraard worden je persoonsgegevens met niemand gedeeld. Je neemt vervolgens zelf contact op met de degene die ondersteuning vraagt.

Bel met vragen maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur
T 06 31 13 63 21 of 0318-791050

Schrijf je in!