Ondersteuning bieden

Wil je beschikbaar zijn voor je medemens? Buurtgenoten helpen wanneer zij niet op anderen kunnen terugvallen? Veens ondersteunt je daarbij.

Wij brengen je in contact
Wij brengen je als vrijwilliger in contact met mensen die hulp nodig hebben bij alledaagse dingen. Hulp bij praktische klusjes in en om het huis bijvoorbeeld of bij het invullen van formulieren. Maar ook begeleiding bij het bezoek aan een arts kan meer dan welkom zijn, net als samen een kopje koffie drinken voor de gezelligheid, of een wandeling maken.

Je kiest wat bij jou past
Als bieder van ondersteuning kun je kiezen uit ondersteuningsvragen die bij je passen en door of voor buurtbewoners bij Veens zijn ingediend. Voordat vragen je bereiken, worden ze eerst door een Veens-medewerker in behandeling genomen en afgebakend tot een geschikte ondersteuningsvraag. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar.

Voor een vrijwilligersorganisatie werken of bij iemand in jouw buurt?
Als vrijwilliger kun je kiezen of je voor een (vrijwilligers)organisatie wilt werken, zoals het Rode Kruis of Netwerk Voor Jou Veenendaal. Maak je geen keuze, dan word je aanbod via je wijk gekoppeld aan een medewerker van Veens die dan het eventuele aanspreekpunt is voor jou.
Uiteraard worden je persoonsgegevens met niemand gedeeld. Je neemt vervolgens zelf contact op met de degene die ondersteuning vraagt.

Bel met vragen maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur
T 06 10 38 73 01 of 0318-791050

Schrijf je in!