Vacaturebank

De vacaturebank: wat kunt u doen?

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Type

Afstand

Totaal 113 items in de Vacaturebank

 • Vrijwilliger dierenvoedselbank

  Stichting dierenvoedselbank Vallei & Veluwe

  Wie zijn wij: Wij zijn een zeer actieve en vriendelijke stichting welke constant op zoek is naar nieuwe mogelijkheden. Op dit moment hebben wij uitgiftelocaties in de gemeente Wageningen, gemeente Rhenen, gemeente Ede, gemeente Rhenen & gemeente Veenendaal Werkzaamheden: Tijdens het uitgiftemoment sta je de gasten te woord en zorg je dat zij de spullen krijgen die zij nodig hebben voor het behoud van hun huisdier(en). Denk hierbij aan droogvoer, natvoer, snacks, speelgoed, verzorgingsartikelen, riemen, halsbanden maar ook anti wormmiddelen en antivlooien middelen. Je draagt zorg voor het ompakken van het voedsel en zorg dat er altijd omgepakt voer op voorraad is. Je houd bij wie wel en wie niet is geweest voor de administratie. Wat vragen wij: Pre is dat je beschikbaar bent op uitgiftemomenten welke gelden voor gemeente Veenendaal en beschikt over eigen vervoer (fiets/auto), dit omdat geregeld in overleg donaties in de regio opgehaald mogen worden. Ben je klantgericht, vriendelijk en geduldig dan zijn wij op zoek naar jou! Wat bieden wij: Wij bieden een zeer leuk en actief team aan waarin je komt te werken! Jouw input word als zeer welkom ervaren. Naast het leuke team bieden wij je de volgende zaken; - Collectief verzekerd via de gemeente. - Jaarlijks vrijwilligersuitje. - Diverse tussentijdje presentjes. - Aanbod van cursussen, via onze partners. - Reiskostenvergoeding. (niet naar stand locatie) - Diverse bijeenkomsten & vergaderingen. - Gezellig, leuk & betrokken team. Tijdsbesteding: Op de dinsdag (om de week) ben jij beschikbaar vanaf 16:30 tot minimaal 18:15. De daadwerkelijke uitgifte op de locatie is van 17:00 - 18:00. Daarnaast worden er in overleg met het team donaties opgehaald in de gemeente Veenendaal. Spreekt deze vacature je aan? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Gezelligheid

  Zorggroep Charim

  Gezelligheid in de vroege avonduren. In de vroege avonduren vinden de bewoners van De Meent het fijn om wat gezelligheid te hebben en wat extra aandacht. Vindt jij het fijn om de bewoners te verwennen met een praatje, wat lekkers drinken en eventueel een toastje of iets dergelijks? Kan jij een luisterend oor bieden en ben je communicatiefvaardig? Tussen 19.00 en 21.00 uur zien de bewoners je graag! Dagen in overleg. Interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.  
  Lees meer
 • Een hengeltje uitgooien

  Zorggroep Charim

  Aan de waterkant. Een bewoner van verpleeghuis De Meent heeft als hobby vissen. Meneer wil heel graag aan de waterkant zitten en een hengeltje uitgooien. Ben jij een liefhebber van vissen en wil je deze meneer een uurtje begeleiden tijdens het vissen? Je zou meneer hier heel blij mee maken. We maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Spreekt deze oproep u aan? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Verzorging dieren

  Zorggroep Charim

  Ben jij een zorgzame en handige dierenvriend? Achter locatie De Meent is een klein dierenkampje. Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die: *De dieren liefdevol verzorgt *Het dierenkampje een nette en verzorgde uitstraling geeft *Onderhoudswerkzaamheden en kleine klusjes uitvoert *In overleg met collega-vrijwilligers volgens een rooster de dieren in het weekend voert *Bezoekers van het dierenkampje geduldig en vriendelijk te woord staat. Dagen en tijden in overleg Bent u geïnteresseerd in deze leuke vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Hardlopen

  Zorggroep Charim

  Op de afdeling Eem en Grift (verpleeghuis De Meent) wonen mensen met dementie. Een van de bewoners wil graag hardlopen. Wij zoeken voor meneer een vrijwilliger die weet hoe hij dit op kan bouwen, meneer kan begeleiden en gezellig een rondje met hem loopt. Dag en tijd kunnen we in overleg afspreken. Heb jij ervaring me hardlopen, kan je je inleven in ouderen en ben je geduldig? Dan horen wij graag van jou! Interesse? Klik op meer informatie.
  Lees meer
 • Bordspelletjes

  Zorggroep Charim

  Potje rummikub en een kruiswoordpuzzel? Wil jij een bewoonster van de kleinschalige locatie D'n Aok een aangenaam uurtje bezorgen door koffie/thee met te haar drinken, een potje rummikub te spelen of een kruiswoordpuzzel met haar te maken? Mevrouw heeft weinig sociale contacten en kijkt erg uit naar jouw komst. Als je hiervoor belangstelling hebt, meld je dan aan en wij nemen contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Interesse in deze oproep? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Boodschappen

  Zorggroep Charim

  Rondje Jumbo Voor een bewoonster van locatie De Meent zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die wat tijd voor haar over heeft. Mevrouw wil heel graag eenmaal per week naar de Jumbo, deze bevindt zich in de wijk van de locatie en is te belopen. Het is voor mevrouw heel belangrijk dat zij dit uitstapje kan maken en zij kijkt uit naar een vrijwilliger die dit met haar wil ondernemen. Kan jij continuïteit en een luisterend oor kunt bieden? Ben je geduldig, empathisch en communicatief vaardig? Meld je dan aan en wij maken een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Spreekt deze oproep u aan? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Onderhoud Aquarium

  Zorggroep Charim

  Blub, blub In het restaurant van De Meent staat een mooi aquarium. De vissen vragen zich af of jij het leuk zou vinden het kleine onderhoud van hun onderkomen op je te nemen. Het gaat o.a. om raampjes schoonhouden, in de gaten houden hoe het met de vissen en kwaliteit van het aquarium gaat en eventuele problemen melden. Eenmaal per maand komt er iemand voor het groot onderhoud. Dag tijd in overleg. Interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Wandelen

  Zorggroep Charim

  Lekker buiten zijn! Voor de wandelgroep van De Meent zoeken wij vrijwilligers die fysiek in staat zijn om een rolstoel te duwen. De bewoners willen graag naar buiten en hebben niet altijd een netwerk om met hen te gaan wandelen. Bij mooi weer wordt er gewandeld en als het geen wandelweer is zal er gekeken worden naar een vervangende activiteit. Het wandelen vindt plaats op woensdagmiddag. We vragen de vrijwilligers rond 14.00 uur aanwezig te zijn. Zij halen de bewoners op van de afdelingen en brengen hen na de activiteit weer terug. Na het wandelen wordt er nog even ene kop koffie/thee gedronken. Ben jij graag buiten en wil je de bewoners van De Meent meenemen voor een wandelingetje? Kan jij: continuïteit bieden? een rolstoel duwen? een luisterend oor bieden? Dan kijken de bewoners naar jou uit! Spreekt dit je aan? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Helpen bij de Mannenclub van De Meent!

  Zorggroep Charim

  'Mannen onder elkaar'. Op woensdagochtend is er een mannenclub in De Meent. Onder het genot van een kop koffie wordt er over "mannenzaken" gepraat en komen er verschillende onderwerpen aan bod. Een spelletje, eventuele individuele hobbybegeleiding, muziek luisteren via de PC e.d., behoort ook tot de mogelijkheden. De mannelijke bewoners worden door jou opgehaald van de afdeling en na afloop breng je hen weer terug en wordt er opgeruimd. De bewoners worden graag ondersteund door een gezellige groep vrijwilligers. Ben jij zo'n gezellige man? Dan zijn we op zoek naar jou! Tijd: woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur Lijkt jou dit wat? Klik op 'Meer informatie'! 
  Lees meer
 • Energiecoach

  Vallei Energie

  Inleiding: Je geeft mensen handige tips om energie te besparen. Dat is goed voor het milieu, maar ook goed voor hun portemonnee. Door de hoge energieprijzen hebben veel mensen immers moeite om hun energierekening te betalen. Jij kunt ze daar bij helpen. Functieomschrijving: Wie: Iedereen die het leuk vindt om andere mensen te helpen Wat: Je geeft tips om energie te besparen. Eventueel kun je ze ook helpen met kleine klusjes, zoals het plakken van tochtstrips of het aanbrengen van radiatorfolie. Waar: Bij mensen thuis, bij mensen die in een huurwoning wonen. Waarom: Zodat mensen hun energierekening kunnen blijven betalen. Bovendien is het goed voor het milieu. Wanneer: Je maakt zelf de afspraken met de mensen. Eén of meer keren per week. Dat kun je zelf bepalen. Functie eisen: Je bent geïnteresseerd in energie besparen. Je vindt het leuk om met andere mensen te praten, en bent ook goed in luisteren. Vallei Energie biedt jou: Je krijgt een korte training over het geven van tips om energie te besparen. Je wordt begeleid. We komen regelmatig samen met alle energiecoaches. Dat is niet alleen nuttig, maar ook gezellig. Interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Energie-ambassadeur

  Vallei Energie

  Ben je geïnteresseerd in energie besparen? Vind je het leuk om andere mensen te helpen? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken. Wordt Energie ambassadeur in Trefpunt#duurzaam! In het Trefpunt kunnen bewoners terecht met hun vragen over het energie zuinig maken van hun woning. Zij kunnen daar verschillende materialen en apparaten bekijken om hun huis energie zuinig te maken. Zie: Trefpunt #duurzaam - Duurzaam Veenendaal Functieomschrijving: Energie-ambassadeur Wie: Iedereen die geïnteresseerd is in Energie besparen Wat: Mensen informatie geven over het energie zuinig maken van hun woning Waar: informatiecentrum Trefpunt#duurzaam in de Passage Waarom: Energie besparen is goed voor ons klimaat Wanneer: minimaal 3 uur per week op donderdag, vrijdag of zaterdag (van 10 - 13 uur of van 13 - 16 uur). Functie eisen: je bent geïnteresseerd in energie besparen; je vindt het leuk om hier met andere mensen over te praten; je bent bereid om een training te volgen. Vallei Energie biedt jou: Een mooie werkplek in Trefpunt#duurzaam, leuke collega Energie-ambassadeurs, regelmatig interessante en gezellige bijeenkomsten met alle Energie-ambassadeurs. Je krijgt begeleiding bij je werkzaamheden; Als je wilt kun je gratis trainingen volgen over het energiezuinig maken van woningen. Spreekt deze vacature je aan? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer