Vacaturebank

De vacaturebank: wat kunt u doen?

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Type

Afstand

Totaal 118 items in de Vacaturebank

 • Vrijwilliger buurthuis

  Veens Welzijn

  BEZORG OUDEREN EEN LEUKE OCHTEND IN BUURTHUIS SAMSAM! Veens Welzijn is op zoek naar een vrijwilliger voor de ouderen inloop in buurthuis SamSam. Iedere week zorgt een enthousiaste groep vrijwilligers ervoor dat ouderen tijdens deze inloop een leuke ochtend hebben. Zij zorgen voor een kopje koffie/thee, organiseren regelmatig leuke activiteiten als bingo en bloemschikken en zorgen ervoor dat de ochtend afgesloten wordt met een lekkere lunch. Lijkt dit u leuk? Kom dan ons vrijwilligersteam versterken! Wat gaat u doen? Samen met andere vrijwilligers bezorgt u ouderen een leuke ochtend. U schenkt koffie en thee, helpt bij het organiseren en uitvoeren van een activiteit en helpt bij het verzorgen van de lunch. Waar en wanneer? Donderdag van 9.30 tot +/- 13.00 in buurthuis SamSam (Molenstraat 2-A, Veenendaal). U hoeft niet iedere donderdag aanwezig te zijn. Wie zoeken wij? -U bent sociaal; -U heeft organisatietalent; -U werkt graag met ouderen. Wat bieden wij? - Een gezellige ochtend; - Een lunch; - Ondersteuning, waardering en de mogelijkheid om mee te doen aan het scholingsaanbod van de vrijwilligersacademie van Veens Welzijn. Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op 'Meer informatie'. Over Veens Welzijn Veens Welzijn biedt ondersteuning bij het zoeken naar antwoorden op vragen die inwoners uit Veenendaal bezighouden. Of zij nu een vraag hebben over zorg, gezondheid, wonen, werken, school, integratie, eenzaamheid, ouder worden, vrije tijd of het organiseren van een buurtfeest. Veens Welzijn is er voor de inwoner als zij mee willen doen in de samenleving, maar daarbij ondersteuning nodig hebben. Veens Welzijn werkt daarbij samen met vele partners in de wijken. Interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Gasten welkom heten en koffie schenken

  Veens Welzijn

  Voor ons wijkcentrum 'Kleine Beer' zoeken wij vriendelijke vrijwilligers die bezoekers willen ontvangen en koffie willen schenken op de donderdagmiddag. Iedere woensdagmorgen, donderdag- en vrijdagmiddag zijn er in het ontmoetinglocatie Kleine Beer activiteiten voor ouderen. Veens Welzijn verzorgt de koffie en thee voor de deelnemers. Van de vrijwilligers wordt gevraagd dit op een soepele en prettige manier te laten verlopen. Wat gaat u zoals doen? - koffie en thee voor gasten en bezoekers van de activiteit verzorgen - ook zorgt u ervoor dat na afloop van de activiteit alles weer schoon en netjes is (koffiekopjes in de vaatwasser; doekje over tafels en aanrecht; eventuele rommel gooit u in de prullenbak etc.) Waar: Kleine Beer, Poolster 162 Bent u gastvrij en praktisch ingesteld en vindt u het leuk om koffie en thee te verzorgen? Klik dan op 'Meer informatie'.
  Lees meer
 • Gastgezin VC 161

  CJG Veenendaal

  Meisje van 11 jaar zoekt gastgezin. Voor dit meisje zoeken we een rustig gastgezin in Veenendaal, het liefst zonder andere kinderen. Tijdens haar aanwezigheid heeft ze structuur en duidelijkheid nodig in de dagdagelijkse dingen. Ze houdt van bewegen of creatief bezig zijn met materialen zonder vaste vorm (water, zand etc). Staat jouw huis open op de woensdag na 14:15 uur of op de zaterdag overdag? Neem dan contact met ons op voor meer informatie! Aanvraag VOG is verplicht. Spreekt deze oproep u aan? Klik dan op meer informatie.  
  Lees meer
 • Mannelijke vrijwilliger

  Zorggroep Charim

  Zorggroep Charim, locatie Dragonder is op zoek naar een mannelijke vrijwilliger, sorry dames, voor een bewoner. Deze meneer woont nog niet zo lang in Dragonder en voelt zich vaak wat opgesloten. Wandelen en een gezellig praatje daar kan hij zich wel in vinden. Het liefste zou meneer een potje willen poolen/biljarten maar helaas is dat binnen Dragonder en 't Boveneind niet meer mogelijk. Heeft u elke week nog een uurtje over en kunt u zich vinden in de bovenstaande vraag? Dan kunt u reageren en zie ik u graag voor kennismaking. Zorggroep Charim biedt jou: vrijwilligerswerk in een leuk team. Tweemaal per jaar een interessante cursus avond en jaarlijks een gezellig vrijwilligers feest. Interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Helpende hand bij honden

  FitDoggy

  Hondenuitlaatservice zoekt enthousiaste helpende hand Uitlaatservice FitDoggy neemt dagelijks 2x een groepjes honden mee naar het park. In het park spelen we met de honden, laten we ze zwemmen, drogen we ze af en brengen ze weer thuis. Hierbij is het altijd fijn om extra handjes te hebben die hierbij helpen. Functieomschrijving: "hondenuitlater/ hondenknuffelaar" Waar: verschillende parken in Veenendaal Waarom: omdat honden te gek zijn en buiten werken heerlijk is. Wanneer: wij hebben momenteel plekken vrij van maandag t/m donderdag. We werken maximaal van 10.30 uur tot 15.00 uur Functie eisen: Goed met honden, niet bang om vies te worden. Een rijbewijs is een pre, maar niet noodzakelijk. FitDoggy biedt jou: Een fijne werkplek met een gezellig team. De leukste honden van Veenendaal en top werktijden. Tevens indien gewenst mogelijkheden om door te groeien tot betaalde werknemer. Spreekt deze vacature je aan? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Gezelligheid, (individuele) aandacht en ondersteuning

  Charim Revalidatie

  Wil jij de revalidanten die bij ons verblijven een gezellig uurtje bezorgen?! Heb je wat tijd over om: - te helpen met koffie en thee schenken - een luisterend oor te bieden en een praatje te maken - te wandelen - een spelletje te spelen Of help je liever rondom de maaltijden of maak je van bovenstaande werkzaamheden liever een combi? Alles is mogelijk. Je bent van harte welkom! Dagen en tijden in overleg.   Interesse? Klik op 'Meer informatie'
  Lees meer
 • Gestgezin gezocht VC 160

  CJG Veenendaal

  Gastgezin gezocht voor 13-jarige jongen Voor deze jongen met ASS zoeken we een gastgezin voor 3 zaterdagen per maand en enkele dagen in de vakanties. We zoeken een plek voor hem waar hij leert omgaan met verantwoordelijkheden en contact heeft met andere kinderen die liefst niet jonger zijn dan 4 jaar, maar wel jonger zijn dan hijzelf. In het contact met anderen kan hij werken aan zijn sociale vaardigheden. Hij heeft iemand nodig die de sociale interacties kan begeleiden en ondersteunen. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact met ons op en klik op meer informatie. Aanvraag VOG is verplicht.
  Lees meer
 • Taalmaatje VC 159

  CJG Veenendaal

  Oefenen in de Nederlandse taal. Deze jongen van 11 jaar heeft moeite met de Nederlandse taal. We zoeken een vrijwilliger, die een taalmaatje kan zijn voor deze jongen. Door middel van samen lezen, kletsen, iets ondernemen neem je deze jongen mee in het machtig worden van de Nederlandse taal. Zie jij dit als een leuke uitdaging? Meld je gauw aan! Klik dan op meer informatie. Aanvraag VOG is verplicht.
  Lees meer
 • Turks of Russisch sprekende ondersteuning gevraagd VC 158

  CJG Veenendaal

  Deze moeder heeft een dochtertje van ruim anderhalf jaar oud. Ze krijgt zelf behandeling vanwege depressieve klachten. Ze zou er graag meer voor haar dochter willen zijn, maar het ontbreekt haar veelal aan energie. Het zou fijn zijn als er een vrouwelijke vrijwilliger haar ondersteunt bij taken in huis en de zorg en aandacht voor haar kind. Spreek jij Turks of Russisch en spreekt deze vacature jou aan? Laat het ons weten! Aanvraag VOG is verplicht. Interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Gastgezin voor 2 kinderen gezocht VC 156 - VC 157

  CJG Veenendaal

  Voor een gezin van 4 kinderen zoeken we een gastgezin. De ouders zijn van deze kinderen zijn gescheiden en dit is voor alle gezinsleden een lastige situatie. Om moeder te ontlasten is het fijn als er in ieder geval 2 van de vier kinderen opgevangen kunnen worden op een middag na schooltijd (van 14:30-17:00 uur). De jongen die het betreft is 9 jaar en heeft autisme, zijn zusje is 8 jaar oud. Voor deze moeder is het nodig dat alle kinderen op dezelfde middag naar een gastgezin kunnen, maar omdat 4 kinderen bij 1 gastgezin misschien wat teveel gevraagd is, worden er 2 vacatures uitgezet. Mocht je wel in de gelegenheid zijn om 4 kinderen tegelijkertijd op te vangen, dan mag dat natuurlijk ook! Breng jij graag wat verlichting in het gezin door deze kinderen op te vangen? We wachten op jouw reactie! Aanvraag VOG is verplicht. Spreekt deze hulpvraag je aan? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Opvang gezocht voor twee jonge zusjes VC 155

  CJG Veenendaal

  De vader van deze jonge kinderen (1 en 3 jaar) heeft te kampen met gezondheidsproblemen en wacht op een operatie. Dat betekent dat er extra veel zorg bij hun moeder ligt, naast haar parttime baan. Om wat op adem te kunnen komen is het fijn als hun 2 dochters wekelijks of tweewekelijks een dagdeel kunnen worden opgevangen. Ben jij op de woensdagen in de gelegenheid om deze kinderen op te vangen en mogelijk iets leuks met hen te ondernemen? Laat het gauw weten! Aanvraag VOG is verplicht. Interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Maatje VC 154

  CJG Veenendaal

  11-jarige jongen zoekt een maatje Deze jongen heeft ASS en heeft moeite met leggen van contacten, waardoor hij veel alleen is. Voor het vergroten van zijn zelfvertrouwen en het meer onder de mensen komen is het fijn als hij een maatje heeft die hem hierbij helpt. We zoeken iemand die, net als deze jongen, van fotograferen houdt, hem regelmatig mee erop uit neemt en met hem een band opbouwt. Ben jij éénmaal per week een kort dagdeel beschikbaar? Reageer dan op deze vacature!  Aanvraag VOG is verplicht. Interesse? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer