Vacaturebank

De vacaturebank: wat kunt u doen?

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Type

Afstand

Totaal 117 items in de Vacaturebank

 • Vrijwilliger relatiebeheer gezocht!

  BlisstoShine

  Bliss to Shine is op zoek naar jou als je het leuk vindt om bedrijven te bezoeken en te enthousiasmeren voor sponsor of partnerschap met Bliss to Shine. Of als je actief mee wilt zoeken naar hoe wij de bedrijven beter kunnen bereiken. Wat verwachten we van jou? Als relatiebeheerder ben jij ons visitekaartje. Jij bezoekt bedrijven in jouw regio en enthousiasmeert ze voor een sponsor of partnerschap. In bijzondere gesprekken, geef jij daar op een warme, persoonlijke manier invulling aan. Zo bouw jij een warme, goede relatie op voor een langdurige samenwerking. Daarnaast ga je voor uitbreiding van de sponsorportefeuille en de creatieve invullingen ervan en heb je als doelstelling nóg meer bedrijven aan Bliss to Shine te verbinden. Wij vragen je wat…. Ben jij iemand die door zijn/haar persoonlijkheid en levenshouding mensen aan zich weet te binden, lekker kan babbelen, leuk kan schrijven in uitstekend Nederlands, handig is met computers en heeft het WWW voor jou geen geheimen? ...maar bieden je ook wat! Je gaat samenwerken met een zeer gedreven club vrijwilligers en professionals die allemaal goed zijn met mensen en wensen. Je werk is zinvol, leerzaam en interessant.Onze kwetsbare doelgroep is jou eeuwig dankbaar! Hoe voldoening schenkend wil je het hebben? Extra informatie Je werkt vanuit huis of vanuit de locatie in Veenendaal +/- 4 uur per week - flexibel en in overleg Start datum in overleg Je ontvangt een onkostenvergoeding voor gemaakte kosten Over Blisstoshine Kanker heb je niet alleen. Het hele gezin heeft te maken met de ziekte en de gevolgen ervan. Deze naasten worden echter vaak vergeten. Ook zij verdienen het om in het zonnetje te staan, verwend te worden, zichzelf te kunnen zijn, de ziekte even te vergeten en nieuwe, leuke herinneringen op te bouwen. Daarom richt de stichting zich (als enige) op alle naasten van de patiënt. Ben je enthousiast geworden? Klik dan op 'Meer informatie' om contact met ons op te nemen. Het sturen van een motivatiebrief en een CV maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
  Lees meer
 • Vrijwillige Coördinator Blissi Special Day gezocht!

  BlisstoShine

  Blisstoshine zoekt een vrijwillige regio-coördinator voor: Blissi Special Day  Als regio-coördinator ben jij de regionale schakel tussen het bruisende en enthousiaste team in jouw regio. Samen met het Blissi Special Day team zet je alles in het werk om het gezin een onvergetelijke dag te bezorgen. Ben jij creatief in het bedenken van oplossingen en is voor jou "nee" geen optie? Ben jij ook nog minimaal 25 jaar en kun jij in het eerste contact met het gezin luisteren naar wat niet wordt gezegd, en krijg jij het daardoor voor elkaar dat deze mensen met een koffer vol herinneringen huiswaarts keren? Dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken! Wat verwachten we van jou? Je kunt deze Blissi Special Day tot in de puntjes organiseren:je kunt een draaiboek in elkaar zetten en dan ook voor de uitvoering zorgen;je draait je hand niet om voor het financiële gedeelte;je weet hoe je sponsoren moet benaderen en hoe je het natura-deel voor deze Blissi Special Day moet beheren. Wij vragen je wat…. Maar bieden je ook wat! Je gaat samenwerken met een zeer gedreven club vrijwilligers en professionals die allemaal goed zijn met mensen en wensen. Je werk is zinvol, leerzaam en interessant. Onze kwetsbare doelgroep is jou eeuwig dankbaar! Hoe voldoening schenkend wil je het hebben? Extra informatie Je kan vanuit huis werken +/- 4 uur per week - flexibel en in overleg Start datum in overleg Je ontvangt een onkostenvergoeding voor gemaakte kosten Over Blisstoshine Kanker heb je niet alleen. Het hele gezin heeft te maken met de ziekte en de gevolgen ervan. Deze naasten worden echter vaak vergeten. Ook zij verdienen het om in het zonnetje te staan, verwend te worden, zichzelf te kunnen zijn, de ziekte even te vergeten en nieuwe, leuke herinneringen op te bouwen. Daarom richt de stichting zich (als enige) op alle naasten van de patiënt. Tijdens de Blissi Special Day laten we een wens in vervulling gaan om gezamenlijke herinneringen voor het leven op te bouwen. De Shine Day is een jaarlijkse event voor de kankerpatiënt en het hele gezin, omdat niet alleen de patiënt, maar het hele gezin dagelijks dealt met de ziekte kanker. Ben je enthousiast geworden? Klik dan op 'Meer informatie' om contact met ons op te nemen. Het sturen van een motivatiebrief met CV maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
  Lees meer
 • Sensitief maatje gezocht - VC121

  CJG Veenendaal

  Een gevoelige jongen van 12 jaar zoekt een maatje. Iemand bij wie hij zijn verhaal kwijt kan, iemand die leuke dingen met hem doet (wekelijks). Wat hem zou helpen is iemand die op de langere termijn naast hem kan blijven staan en met hem mee kan lopen in zijn leven. Nu is het steeds zo dat hij een vertrouwensband opbouwt met iemand, bijvoorbeeld een hulpverlener, die vervolgens weer uit zijn leven verdwijnt en dat vind hij erg moeilijk. De jongen is gevoelig, een invoelend en sensitief maatje zou bij hem passen. fijn zijn. Ouders denken aan een maatje (m/v) van rond 18-25 jaar. Bij voorkeur iemand die gamen ook wel leuk vindt (maar ook weer niet teveel) en een beetje sportief is. Hun zoon vindt het ook leuk om te tafeltennissen en in de speeltuin parcours uit te zetten. Zou jij jezelf zien als maatje voor deze jongen? Laat het ons dan weten. Aanvraag VOG is verplicht Spreekt deze vraag u aan? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Gastgezin met warm hart - VC120

  CJG Veenendaal

  Een gezin met een warm hart gezocht Ouders hebben drie kinderen en zoeken een liefdevol gezin voor steun.Er speelt autisme in het gezin, hierdoor ervaren de ouders de opvoeding als intensief. Voor hun zoon van 7 jaar zoeken ze een gastgezin die hun zoon om de week op zaterdag een fijne dag wil bieden. Kennis van autisme zou fijn zijn, maar het kunnen bieden van structuur is belangrijker. Meelevend zijn voor de rest van het gezin zou eventueel zeer welkom zijn! Welk gezin wordt hier enthousiast van? VC120 Aanvraag VOG is verplicht Spreekt deze vraag u aan? Klik dan op meer informatie.  
  Lees meer
 • Gastgezin - VC 119

  CJG Veenendaal

  Kan er bij u/jullie een bordje bijgeschoven worden? Een lieve jongen van 9 jaar zoekt een plek waar hij eenmaal per week mee mag eten en gezelligheid mag ervaren. Er speelt bij hem thuis veel. Een plek buitenshuis waar hij wekelijks mag zijn zou voor hem heel waardevol zijn. Hij vindt het gezellig om bij oudere mensen te zijn, mensen zonder kinderen, maar ook een gezin met kinderen zou passend kunnen zijn. Mits er aandacht voor hem kan zijn. Kunt u iets voor deze jongen betekenen? Klik dan op meer informatie. VC119 Aanvraag VOG is verplicht
  Lees meer
 • Leesvrijwilliger - VC 118

  CJG Veenendaal

  Een leergierige en pientere jongen van 7 jaar zoekt een vrijwilliger om samen boekjes te lezen. De jongen woont nog niet zo lang in Nederland. Doormiddel van lezen en begrijpend lezen leert hij steeds meer van de Nederlandse taal. Ouders maken graag kennis met je! VC 118 Aanvraag VOG is verplicht Spreekt deze vraag u aan? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Helpende handen - VC 117

  CJG Veenendaal

  Ouders zijn voor hun dochtertje van 4 jaar op zoek naar een stabiele en rustige vrijwilliger. Het meisje heeft niet-aangeboren-hersenletsel en heeft hierdoor veel persoonlijke aandacht nodig. Iemand die moeder kan ontlasten aan het einde van de middag en rond etenstijd zou zeer gewenst zijn. Er is een professional bij het gezin betrokken die kan uitleggen wat het meisje nodig heeft. Voor ouders zou 2x in de week prettig zijn, maar eenmaal per week zou ook al heel fijn zijn. VC 117 Aanvraag VOG is verplicht Spreekt deze vraag u aan? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Gastgezin voor twee meisjes - VC 116

  CJG Veenendaal

  Wij zijn op zoek naar een gezin waar onze twee dochters van 7 en 6 jaar oud een keer in de week terecht kunnen voor een gezellige en fijne dag. Onze dochters houden van buitenspelen, zijn beiden gek op dieren en doen graag een spelletje. Onze oudste dochter kan goed alleen spelen met bijvoorbeeld lego. De jongste is een actief meisje en speelt het liefst samen met iemand. Wij zijn op zoek naar een gezin met kinderen in de leeftijdscategorie van onze dochters, waar voldoende mogelijkheid is tot buitenspelen. We zijn op zoek naar een gezin met warme ouders die in staat zijn om voldoende duidelijkheid, structuur en gezelligheid te bieden zodat onze dochters weten waar ze aan toe zijn en een ontspannen dagje hebben en wij als ouders ontlast worden. Spreekt deze vraag u aan? Klik dan op meer informatie. VC 116 Aanvraag VOG is verplicht
  Lees meer
 • Gastgezin voor een dreumes - VC 115

  CJG Veenendaal

  Een alleenstaande moeder zoekt een warm gastgezin voor haar zoontje van 1,5 jaar. Moeder heeft de afgelopen periode veel meegemaakt en heeft tijd nodig om tot zichzelf te komen en aan zichzelf te gaan werken door middel van therapie. Haar voorkeur gaat uit naar één of meerdere dagdelen. Het lijkt moeder fijn als haar zoontje wordt opgevangen in een gastgezin met jongere kinderen. De jongen houdt van buiten spelen, klimmen en klauteren en samen dingen doen. Spreekt deze vraag u aan? Klik dan op meer informatie. VC 115 Aanvraag VOG is verplicht
  Lees meer
 • Vrijwilliger Verhuurbalie gezocht!

  Veens Welzijn

  De Verhuurbalie van Veens Welzijn zoekt versterking! Momenteel werken er twee vrijwilligers bij de verhuurbalie van Veens Welzijn. Zij regelen de verhuur van ruimtes binnen de locaties van Veens. Zij kunnen goed extra hulp gebruiken. Wat gaat u doen? U gaat de reserveringen van huur van de diverse ruimtes invoeren in het systeem. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Microsoft Office. Enige ervaring met Excel is een pré; de rest leert u al doende. Het is een functie waarbij u deels op een computer werkt maar ook vaak telefonisch contact hebt met huurders. Waar en wanneer? Er wordt vanuit het wijkcentrum ‘t Turfke gewerkt.  De tijden zijn in onderling overleg af te spreken. Uiteraard wordt u uitgebreid ingewerkt. Kennismaking met de huidige twee vrijwilligers is daarin een belangrijk onderdeel.  Wie zoeken wij? Bent u nauwkeurig, accuraat en sociaal vaardig? Vindt u het een uitdaging om een steentje bij te dragen in het verhuurproces van Veens? Reageer dan op deze vrijwilligersvacature! Wat bieden wij? U komt te werken in een levendige omgeving, waarin u contact hebt met veel verschillende mensen: werknemers, vrijwilligers en bezoekers. Het werk is gevarieerd en uitdagend. Interesse in deze vacature? Klik op 'Meer informatie'. 
  Lees meer
 • Doeners gezocht voor Speelweek in wooneiland D - Oost

  Stichting Hart Voor D

  Stichting Hart Voor D zoekt enthousiaste doeners die mee willen helpen een Vierdaagse Speelweek met allerlei activiteiten voor kinderen in de wijk te organiseren.  We nodigen mensen tussen de 15 en 60 jaar oud uit om te reageren! Kun je goed met kinderen omgaan; ben je handig en goed ter been, dan kunnen we jou vast en zeker gebruiken. De speelweek vindt plaats in week 33: 16-8 00/20-8. We zoeken meerdere mensen en evt. ook als je 1 of 2 dagen wilt helpen. Stichting Hart Voor D biedt jou een leuke week, waarin we jou verwennen met lekkere koffie, lunch en natuurlijk een heleboel gezelligheid en leuke activiteiten. Denk je nu 'dat is leuk, daar wil ik meer van weten'?!  Klik dan op 'Meer informatie' .   Over Stichting Hart Voor D In de mooie wijk van Veenendaal Oost bevindt zich Wooneiland D. Sinds december 2020 is voor dit wooneiland een stichting opgericht, genaamd Hart voor D. Vorig jaar zomer begonnen als commissie; toen is al een fantastische speelweek voor kinderen van de wijk georganiseerd. Dit was een groot succes en vanuit daar is men verder gaan vergaderen en is het uiteindelijk in december tot een stichting gekomen. 
  Lees meer
 • Creatief maatje gezocht bij Humanitas DMH

  Humanitas DMH

  Humanitas DMH zoekt een creatieve vrouwelijke vrijwilligster! U wordt maatje voor een vriendelijke, gezellige vrouw van eind veertig met een licht verstandelijke beperking. Wij zoeken een vrijwilligster die houdt van creatieve activiteiten zoals knutselen, breien of haken. Maar het is ook heel fijn als u van wandelen houdt en samen met haar wil wandelen. Fijn als u degenen bent die deze vrouw gezelligheid kan brengen! U krijgt daar van haar een hoop vertrouwen, plezier en bovenal gezelligheid voor terug. Klik voor meer informatie over deze vacature en over de organisatie Humanitas DMH op de knop 'Meer informatie'.
  Lees meer