Vacaturebank

De vacaturebank: wat kunt u doen?

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Type

Afstand

Totaal 115 items in de Vacaturebank

 • Interieurverzorg(st)er

  Speelotheek Veenendaal

  Wij zijn op zoek naar een Interieurverzorg(st)er die zelfstandig, buiten openingstijden, schoon kan maken in de speelotheek. Tijden in overleg  Functie eisen: 16+ Waar: Speelotheek Veenendaal Prins Willem Alexanderpark 1 Speelotheek Veenendaal bied jou: Uiteraard zorgen wij voor de materialen om schoon te maken. Verder organiseren wij speelotheek gerelateerde bijeenkomsten Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie!
  Lees meer
 • Gezellig maatje

  Philadelphia

  Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor onze gepensioneerde cliënt. Voor één van onze cliënten wonend bij Philadelphia De Nachtzwaluw zijn wij op zoek naar een maatje die bij haar langs komt voor een bakje koffie, een rondje in de buurt, samen een boodschap doen en gezellig kletsen. Zij is met pensioen en voor de invulling van haar vrije dagen vind zij het gezellig als er eens iemand langs komt. Wanneer en hoe vaak kunnen wij in een kennismaking afspreken. Past dit bij u? Dan maken wij graag een afspraak voor een kennismaking! Stichting Philadelphia Zorg biedt u: binnen het vrijwilligers netwerk van Philadelphia kun je cursussen volgen. We bieden indien van toepassing een onkosten vergoeding. Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie!
  Lees meer
 • Klusser

  Speelotheek Veenendaal

  Speelotheek Veenendaal leent speelgoed en spellen uit aan inwoners van Veenendaal en omstreken. Wij zoeken voor de Speelotheek een handig persoon, die zelfstandig kapot speelgoed kan repareren. Waar: Op de Speelotheek of bij diegene zelf thuis Wanneer: Regelmatig, maar niet op een vast tijdstip Functie eisen: Handig, kennis van elektra, heeft zelf gereedschap Speelotheek Veenendaal bied jou: Uiteraard wordt materiaal ter herstellen van het speelgoed vergoed. Verder organiseren wij speelotheek gerelateerde bijeenkomsten Locatie: Speelotheek Veenendaal Prins Willem Alexanderpark 1 3905CA Veenendaal Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Gastheer/gastvrouw

  Veens Vrijwilligers College

  We zoeken een hartelijke gastvrouw/heer die van aanpakken weet voor de Workshops en Masterclasses van het Veens Vrijwilligers College (onderdeel van Veens). De workshops zijn minimaal 1x in de maand op de maandagavonden en is bedoeld voor vrijwilligers en mantelzorgers van Veenendaal. De Masterclasses zijn 4 x per jaar en worden georganiseerd voor vrijwilligersorganisaties. De werkdagen dat je ons team komt versterken zijn de maandagen van 9.00-12.00 en 1 of 2x in de maand op maandagavond van 18.30-22.00. Heb je goede communicatieve vaardigheden, ben je fysiek sterk om de zaal klaar te zetten, kun je lekker doorwerken en plezier maken met je team, dan zijn wij op zoek naar jou! Taken: Meedenken over de jaarplanning Gastheer/gastvrouw zijn tijdens de workshop Koffie/ thee maken, helpen de zaal klaarmaken (beamer, stoelen klaarzetten enz) en opruimen Wij bieden: Een gezellig team Werkervaring Scholing van het VVC; Uiteraard deelname aan alle workshops Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Administrateur

  IVN Veenendaal-Rhenen

  IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Dat doen we met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staan altijd centraal. Onze plaatselijke IVN-afdeling Veenendaal-Rhenen heeft een eigen Natuur- en Milieu Educatief centrum "De Groenhof" met een mediatheek. Wij organiseren activiteiten voor basisscholen, BSO en dergelijke, wandelingen en fietstochten, landschapsonderhoud, cursussen en jeugdactiviteiten en we publiceren wandel- en fietsroutes. Per maart 2020 ontstaat een vacature voor de functie van administrateur. We zijn op zoek naar iemand met een goed financieel en administratief inzicht en ervaring in (geautomatiseerde) financiële administratie, om onder leiding van de penningmeester de boekhouding van de vereniging op orde te houden. Nadere informatie op aanvraag. De administrateur moet rekenen op een wekelijkse tijdsbesteding van ongeveer 4 uur. Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Secretaris

  IVN Veenendaal-Rhenen

  IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Dat doen we met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staan altijd centraal. Onze plaatselijke IVN-afdeling Veenendaal-Rhenen heeft een eigen Natuur- en Milieu Educatief centrum "De Groenhof" met een mediatheek. Wij organiseren activiteiten voor basisscholen, BSO en dergelijke, wandelingen en fietstochten, landschapsonderhoud, cursussen en jeugdactiviteiten en we publiceren wandel- en fietsroutes. Per maart 2020 ontstaat een vacature voor de functie van secretaris van het verenigingsbestuur. We zijn op zoek naar iemand met bestuurlijke ervaring en goede communicatieve eigenschappen, om de organisatorische kant van de vereniging op rolletjes te laten lopen. Nadere informatie op aanvraag. De secretaris moet rekenen op een wekelijkse tijdsbesteding van ongeveer 6 uur. Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Voorzitter

  IVN Veenendaal-Rhenen

  IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Dat doen we met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staan altijd centraal. Onze plaatselijke IVN afdeling Veenendaal-Rhenen heeft een eigen Natuur- en Milieu Educatief centrum "De Groenhof" met een mediatheek. Wij organiseren activiteiten voor basisscholen, BSO en dergelijke, wandelingen en fietstochten, landschapsonderhoud, cursussen en jeugdactiviteiten en we publiceren wandel- en fietsroutes. Per maart 2020 ontstaat een vacature voor de functie van voorzitter van het verenigingsbestuur. We zijn op zoek naar iemand met bestuurlijke ervaring en goede communicatieve eigenschappen, betrokkenheid bij of interesse in natuur- en milieueducatie, om leiding en sturing te geven aan onze vereniging. Nadere informatie op aanvraag. De voorzitter moet rekenen op een wekelijkse tijdsbesteding van ongeveer 6 uur. Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Penningmeester plv

  Reumapatiëntenvereniging Zuid-Veluwe

    Reumapatiëntenvereniging Zuid-Veluwe is op zoek naar een vrijwilliger ter ondersteuning van de huidige penningmeester. U gaat de huidige penningmeester ontlasten door periodiek de bijdragen van de verschillende (beweeg)activiteiten en de inning van de contributiegelden te regelen. Hiervoor gebruikt u een bestaand Excel bestand, of u gebruikt het (nog te ontwikkelen) e-Captainprogramma. U neemt deel aan de maandelijkse bestuursvergaderingen en aan de Algemene Leden Vergadering. Vooralsnog in samenwerking met de penningmeester: - stelt u de ledenbijdrage voor activiteiten vast in overleg met de overige bestuursleden, - bereidt u de subsidieaanvragen bij ReumaNederland voor en dient ze in. - houdt u de boekhouding bij, maakt de jaarrekening op, begeleidt de beoordeling door de kascommissie en tijdens de Algemene Leden Vergadering beantwoordt u vragen over het gevoerde financiële beleid. Natuurlijk bent u financieel onderlegd. Maar ook als u 'administratief goed uit de voeten kunt', horen we graag van u. In de toekomst gaat u de penningmeester geheel vervangen. Wanneer: 1 keer per maand bestuursvergadering in Veenendaal Plaats: uw huidig woonadresRPV Zuid-Veluwe biedt jou een vrijwilligersfunctie in een leuk team Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Ondersteuning ouderen

  Verpleeghuis De Meent

  Voor locatie D'n Aok (behorend bij De Meent) zoeken wij vrijwilligers die willen ondersteunen bij: -koffie/thee schenken -voorbereiden en koken van de maaltijd -ondersteunen tijdens de maaltijd en na afloop helpen met opruimen -activiteiten in de huiskamer Ook kunt u denken aan een wandelingetje in het tegenovergelegen stadspark, een spelletje, voorlezen e.d. D'n Aok is een kleinschalige woonlocatie aan De Palmengrift 653 in Veenendaal. In deze locatie wonen 18 bewoners, zij hebben allemaal een intensieve zorgvraag. De vrijwilligerscoördinator maakt graag een afspraak met u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Individuele aandacht

  Verpleeghuis De Meent

   Voor verschillende bewoners van locatie D'n Aok (behorend bij De Meent) zoeken wij een vrijwilliger: Een mevrouw die niemand heeft die een keer met haar kan gaan wandelen, kleine inkopen met haar kan doen in het centrum e.d. Heeft u tijd om vrijwilliger te worden van mevrouw? Een andere mevrouw is slechtziend. Zij geniet o.a. van een persoonlijk gesprekje, een wandeling en muziek luisteren. Zij knapt hier zichtbaar van op. Mevrouw kan kleine stukjes lopen met de rollator. Voor een heer met body dementie (zie voor uitleg www.alzheimer-nederland.nl) zoeken wij een vrijwilliger die hem wat persoonlijke aandacht wil bieden. De heer vindt het geweldig om een kopje koffie te drinken in het centrum en kijkt dan uit of hij bekenden tegenkomt. Het geloof is belangrijk voor hem en hij vindt het fijn als er met hem een stukje gelezen kan worden. Dagen en tijden worden in overleg besproken. Heeft u tijd om een van deze bewoners wat aandacht te schenken? U bent heel erg welkom! Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Extra aandacht en ondersteuning

  Verpleeghuis De Meent

    Gezelligheid, (individuele) aandacht en ondersteuning in de woonkamers of dagopvang. Cliënten van de dagopvang en de bewoners die overdag in de huiskamers van de woonunits verblijven willen graag wat extra aandacht. Heeft u wat tijd over om: -met hen koffie of thee te drinken (eventueel in het restaurant van De Meent) -een luisterend oor te bieden en een praatje te maken -te wandelen -voor te lezen -een spelletje te spelen Helpt u liever rondom de maaltijden of maakt u van bovenstaande werkzaamheden liever een combi? Alles is mogelijk. U bent van harte welkom! Dagen en tijden in overleg. Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Enthousiaste kok of kokkin

  Verpleeghuis De Meent

    Houdt u van koken? Op de kleinschalige woonunits van De Meent zijn kookliefhebbers van harte welkom om een gezonde en lekkere maaltijd voor te bereiden en te koken. Ook ondersteunt u tijdens de maaltijd en helpt na afloop met opruimen. Bent u een enthousiaste kok of kokkin? De bewoners verheugen zich op uw kookkunst! Tijden: plm. 16:00 uur tot plm. 18:30/19:00 uur. Dagen in overleg. Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer