Vacaturebank

Vacaturebank: wat kun je doen?

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Type

Afstand

Totaal 179 items in de Vacaturebank

 • Penningmeester

  De Zonnebloem

  Nationale Vereniging de Zonnebloem is de landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap. Door huisbezoek en het organiseren van aangepaste activiteiten en vakanties wil de Zonnebloem het sociaal isolement van mensen voorkomen en bijdragen aan de kwaliteit van het leven. Ruim 600.000 ondersteunende leden en donateurs maken het aanbod financieel mogelijk. Met 39.500 vrijwilligers is de Zonnebloem een van de grootste vrijwilliger-organisaties van Nederland. Voor de Regionale afdeling Rijn & Heuvel is het bestuur op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de functie REGIONAAL PENNINGMEESTER Wat gaat u doen? • het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en het opstellen en bewaken van de jaarlijkse begroting en jaarrekening van de eigen regionale afdeling conform de met de plaatselijke afdelingen gemaakte afspraken. • er op toezien, dat alle plaatselijke afdelingen van de regio de exploitatie, de opgestelde jaarrekening en de jaarlijkse begroting conform de richtlijnen/instructies van de Zonnebloem (tijdig) opstellen en uitvoeren. • het voorbereiden en bijwonen van vergaderingen • het coördineren van de jaarlijkse lotenverkoop van de plaatselijke afdelingen e.e.a. conform de met de plaatselijke afdelingen gemaakte afspraken. • 1e lijns vraagbaak en ondersteuning voor financiële issues voor de penningmeesters van de plaatselijke afdelingen • het (eventueel) aanvragen van subsidies voor regionale activiteiten, het daarbij behorende tijdelijk beheer en doorgifte aan de over plaatselijke afdelingen • het meedenken bij het ontwikkelen van beleid en richting geven aan de koers van de gezamenlijke afdelingen en vereniging Wat vragen wij? • cijfermatig/ financieel inzicht • nauwkeurig en betrouwbaar • organisatorische kwaliteiten • kunnen samenwerken in een team (eigen bestuur en plaatselijke afdelingen) De werktijden zijn wisselend en de gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer een dagdeel per twee weken. Wat stellen we daar tegenover? • zekere mate van vrijheid bij de uitvoering van werkzaamheden • afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierige sfeer • zinvolle vrijetijdsbesteding • ondersteuning en diverse cursusmogelijkheden • nieuwsbrief voor vrijwilligers • aanvullende verzekering gedurende werkzaamheden voor de Zonnebloem • kosten die gemaakt worden voor de uitvoering van de functie worden uiteraard vergoed Iets voor u? Voor meer informatie en een afspraak voor een oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met de regionale secretaris Jan Sonneveld, tel. 06 2386 0931 of e-mail jan.sonneveld.zonnebloem@ziggo.nl Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Huiswerkbegeleider

  Stg. De Driehoek Veenendaal

  Buurthuis De Driehoek is een gezellig buurthuis midden in de wijk Dragonder Zuid. Het is een organisatie in zelfbeheer, d.w.z. het wordt geheel gerund door vrijwilligers. Heb jij de passie en het geduld om ervoor te zorgen dat kinderen het beste uit zichzelf halen? Lees dan snel verder waarom jij aan de slag moet als huiswerkbegeleider voor onze activiteit “Uurtje Slim Bezig”. Werkzaamheden: Kinderen uit groep 6, 7 en 8 begeleiden bij het maken van huiswerk. Je zal ze helpen bij verschillende vakken zoals taal, rekenen en topografie.  Wanneer: maandag 15.30 - 17.30 uur (m.u.v. schoolvakanties) Functie eisen: rekenen taal en aardrijkskunde niveau 8, vindt het leuk om met kinderen te werken. Buurthuis De Driehoek biedt jou: leuk team, een attentie voor je inzet gedurende het jaar. Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Voedselbank Veenendaal

  Voedselbank Veenendaal

  Schoonmaakmedewerk(st)er Voedselbank Ben je op zoek naar een vrijwilligersfunctie in Veenendaal en steek je graag je handen uit je mouwen? Ben je proactief en wil je ons helpen met het schoonhouden van de voedselbank, zodat wij onze cliënten in een (wettelijk verplichte) schone omgeving kunnen ontvangen? Dan is deze vacature iets voor jou! Wat ga je doe? Het schoonmaken van de verschillende ruimtes van de voedselbank. Denk hierbij aan: alles nat afnemen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken etc. De werkzaamheden vinden wekelijks op maandagochtend van 9.00 uur – 10.30 uur plaats in ons pand aan de Gilbert van Schoonbekestraat 75. Afhankelijk van het aantal schoonmaakmedewerkers dat beschikbaar is, wordt een rooster opgesteld zodat het kan zijn dat je (indien je dit wenst) niet elke week ingeroosterd staat. Wat breng je mee? Je hebt oog voor hygiëne en kunt zowel in teamverband maar zeker ook zelfstandig werken. Verder heb je plezier in schoonmaken en werk je netjes en nauwkeurig. Als schoonmaakmedewerker moeten wij op je kunnen rekenen, dus verwachten wij dat je een grote betrokkenheid hebt. Wat bieden wij jou? Wij bieden je een leuke en afwisselende functie binnen ons top team van vrijwilligers. Samen zetten wij ons in voor de continuïteit van de voedselbank om zo aan onze cliënten de hulp te bieden die zij zo hard nodig hebben. Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.  
  Lees meer
 • Paardrij vrijwilliger

  Stichting Philadelphia

  Een bewoner gaat wekelijks op vrijdagmorgen paardrijden bij lis hartel in Doorn. Graag zou hij om 08:15 uur opgehaald worden en vanuit daar naar zijn werk gebracht worden. Hij is daar dan om ong. 10:30 uur. De benzine kosten worden vergoed. Mochten er meerdere mensen kunnen dan is het ook mogelijk om een poule te maken. Functieomschrijving: u brengt een bewoner naar zijn sport, d.m.v. te rijden.Het is voor een persoon met down syndroom Waar: van Veenendaal naar Doorn en weer terugTijd: Iedere vrijdagmorgen Functie eisen: in bezit van een auto . Stichting Philadelphia biedt jou: een leuke autorit/ tijd met de bewoner Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Gelijkgestemd maatje gezocht

  Humanitas Tandem Nederrijn

  Gelijkgestemd maatje gezocht Spontane, jonge vrouw, begin 30, heeft last van chronische vermoeidheidsklachten. Ondanks de beperkte fysieke energie heeft ze veel passie en enthousiasme voor het leven, die combinatie is soms best lastig. Daarom zoekt ze een maatje (rond 30-40 jaar) dat begrip heeft voor haar situatie, om open gesprekken me te delen tijdens een kopje thee of een wandeling. Authentieke verbinding, spiritualiteit, duurzaamheid, natuur en gezond leven zijn belangrijk voor haar. Wij zoeken een vrijwilliger die de waarden van Humanitas onderschrijft: gelijkwaardigheid, verantwoordelijkheid, zelfbeschikking, betrokken en vraaggericht. Humanitas Tandem is er voor mensen die behoefte hebben aan contact met anderen. Een vrijwilliger - een maatje - ondersteunt bij het uitbouwen en versterken van het sociale netwerk, zodat een deelnemer na een jaar weer zelf verder kan. De werktijden zijn 1 tot 3 uur per week, daarnaast 1 x per zes weken een vrijwilligersbijeenkomst. Werklocatie is Wageningen. Heeft u interesse in de vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Pleinwacht bij Het Baken

  Brood & Spelen

  Pleinwachten basisschool Het Baken in VeenendaalWanneer scholen een continurooster hebben, verzorgen wij het spelen op het schoolplein door middel van het inzetten van pleinwachten. Voor basisschool Het Baken in Veenendaal zijn wij op zoek naar jou! Functieomschrijving: - Kinderen ophalen uit de klas. - Actief toezicht houden op de kinderen en de begeleiding tijdens buitenspelen. Bij slecht weer kan dit binnen zijn. - Zorgen voor een heldere en warme overdracht van en naar de leerkracht. - Begeleiden en verzinnen van activiteiten. Wat verwachten we van jou? - Je hebt affiniteit met kinderen - Je hebt een actieve houding en je bent alert - Je bent verantwoordelijk - Je kan goed samenwerken - Je kan goed overzicht bewaren - Je bent enthousiast - Je spreekt goed Nederlands Wat heeft Brood & Spelen jou te bieden? - Als vrijwilliger mag je gratis deelnemen aan cursussen op gebied van communicatie, didactiek en veiligheid. Hiervoor ontvang je certificaten. - Voor het overblijven ontvang je een leuke vrijwilligersvergoeding. - Als vrijwilliger werk je in een leuk team en heb je elk jaar een gezellig teamuitje. - Heb je tijd tussen de middag en wil je in een leuk en gezellig team werken? Reageer direct en meld je aan! Ook actieve 55-plussers nodigen wij graag uit voor een gesprek. Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Co√∂rdinator

  VPTZ Berkenstein

  Ondersteuning/vervanging coördinatoren Wij zoeken iemand die voor vervanging kan komen tijdens vrije dagen coördinator. Zo word de continuïteit gewaarborgt. Functieeisen: empathisch, zorgvuldig, stressbestendig, communicatief HBO werk/denk niveau Je bent flexibel inzetbaar Locatie: hospice Berkenstein VPTZ Berkenstein biedt jou: een fijne werksfeer, voldoening en een vrijwilligersvergoeding.
  Lees meer
 • Koersbal vrijwilliger Eglantier

  Veens

  Help jij bij leukste koersbalgroep van Veenendaal?Kun jij de punten bijhouden van het koersbal, of wil je dit leren? (is niet zo moeilijk hoor ;-) Help jij met het klaarzetten van koffie en thee?Geef jij de deelnemers een warm welkom en help jij een gezellige, ontspannen sfeer te creeren? Dan zoeken we jou! Je doet dit samen met Marga, die al jaren helpt bij de groep. Zij koersbalt zelf ook mee, als jij dat ook wilt kan dat natuurlijk!Je gaat helpen bij klaarzetten koffie/thee, koersballen. bijhouden van de puntentelling, opruimen van de gebruikte spullen. Wanneer: Elke maandagochtend, vanaf 9 uur tot half 12. Functie eisen: gezellig, gastvrij, behulpzaam, punten kunnen bijhouden. Locatie: in WIjkcentrum de Eglantier. Rederijkers 1 te Veenendaal West. Word je vrijwilliger bij Veens, dan kun je gebruik maken van de cursussen, trainingen en workshops die Veens gratis aanbiedt aan haar vrijwilligers. Je krijgt waar nodig of wenselijk ondersteuning van een wijkcoach en kunt als vrijwilliger in de Eglantier meedenken over de bestaande en nog te ontwikkelen activiteiten in het Eglantier overleg. Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Vrijwilliger bij Huiswerkbegeleiding+

  Veens

  Wijkteam Veens Zuidoost-Engelenburg is op zoek naar enthousiaste (collega's) vrijwilligers die het team willen versterken op het gebied van huiswerkbegeleiding+  Wij zijn op zoek naar leerkrachten, studenten en gepensioneerden die graag in hun vrije tijd, de kinderen in alle vakken met het huiswerk kunnen bijstaan. Functie eisen: Vrijwilligers begeleiden leerlingen op een leuke en enthousiaste manier. Naast het overbrengen van de vereiste inhoudelijke kennis werken ze ook met leerlingen aan het verbeteren van hun studievaardigheden. Andere vereisten zijn oa: - Ze moeten op de hoogte zijn van de huidige ontwikkelingen binnen het onderwijs - Liefst met onderwijsachtergrond, in opleiding of gepensioneerd - Ze zijn sociaal, flexibel en communicatief - Hebben affiniteit en ervaring met huiswerkbegeleiding - Hebben affiniteit met de doelgroep in de leeftijd 8-16-jarigen - Hebben passie voor het vak en willen graag hen vakkennis overbrengen Locatie: Wijkcentrum Panorama, de Tinneweide 144a VeenendaalWanneer: vanaf heden Veens biedt jou: - Een klein vrijwilligersvergoeding - Begeleiding en mogelijkheden bieden om deel te nemen aan verschillende activiteiten/cursussen gericht op vrijwilligerswerk - Een enthousiaste team en prettig werkomgeving Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Inkoper eerlijke producten

  Veenendaal4Fair

  Wij zoeken een gedreven inkoper eerlijke producten om potentiële opdrachtgevers via mail en/of telefoon te benaderen. Jij bent niet bang voor het plegen van koude of warme acquisitie en je zorgt voor het opbouwen en uitbreiden van onze commerciële relaties. Als inkoper van eerlijke producten maak je een deel uit van onze winkelgroep en je krijgt ondersteuning van je collega’s. Met deze vrijwilligersfunctie bouw je een uitstekende ervaring en ontwikkel je netwerkvaardigheden. Bij ons heb je altijd ruimte voor eigen initiatief. Stichting Veenendaal4Fair is een groeiende non-profit organisatie. Door lokale & streekgebonden FairMade producenten te versterken steunen wij Fairtrade producenten in ontwikkelingslanden met als doel om consumenten en ondernemingen bewust over eerlijke handel te maken. Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Social media manager

  Veenendaal4Fair

  Wij zoeken een gedreven social media manager die onze berichten over nieuwe producten en evenementen op Facebook gaat plaatsen. Als social media manager maak je een deel uit van ons communicatieteam en je krijgt ondersteuning van de communicatieadviseur. Met deze vrijwilligersfunctie bouw je een uitstekende ervaring en ontwikkel je je social media vaardigheden. Bij ons heb je altijd ruimte voor eigen initiatief. Je bent initiatiefrijk en zelfstandig, je hebt goede communicatieve vaardigheden en je beheerst Nederlands uitstekend. Passie voor eerlijke handel en vertrouwdheid met social media platformen is een voordeel. Je hebt de vrijheid en de flexibiliteit om jouw werktijden en uren zelf te bepalen.Stichting Veenendaal4Fair is een groeiende non-profit organisatie. Door lokale & streekgebonden FairMade producenten te versterken steunen wij Fairtrade producenten in ontwikkelingslanden met als doel om consumenten en ondernemingen bewust over eerlijke handel te maken.Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer
 • Bakmaatje gezocht

  stichting philadelphia

  Wie wil er op zaterdag helpen met bakken en/of andere dingen doen, bv een ijsje halen of naar het dorp een boodschapje doen. De bak spullen zijn op locatie aanwezig, bakmix kan gehaald worden in de winkel door bewoners. Daarna kan het natuurlijk lekker opgegeten worden met een bakkie koffie. Bewoners vinden het leuk om te bakken en/of andere dingen te doen op zaterdagmiddag, bv naar het dorp/ijsje halen, knutselen. Locatie: Nachtzwaluw 4 Wanneer: frequentie 1 keer in de maand. Functie eisen: affiniteit met de doelgroep Heeft u interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.
  Lees meer