Feest voor vrijwilligers en mantelzorgers

Feest voor vrijwilligers en mantelzorgers

Ontspanning en ontmoeting op maandag 9 november

Vrijwilligers en mantelzorgers zijn belangrijk voor onze samenleving. De gemeente Veenendaal wil haar waardering daarom uitspreken naar deze mensen voor hun inzet en het vele werk dat zij verzetten. Daarom organiseert de Veens-centrale ook dit jaar een Mantelzorgers- en Vrijwilligersfeest. Alle vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Veenendaal zijn van harte uitgenodigd voor dit feest op maandag 9 november in De Basiliek in Veenendaal. U kunt kiezen uit een middag- en avondprogramma.

Middagprogramma - Ontvangst vanaf 13.30 uur.
In het middagprogramma staan ontspanning, gezelligheid en creativiteit centraal. U kunt deelnemen aan enkele creatieve workshops en diverse activiteiten. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje. Het middagprogramma eindigt rond 17.00 uur.
Aanmelden voor het vrijwilligers- en mantelzorgersfeest in Veenendaal.
 
Avondprogramma - Ontvangst vanaf 19.00 uur
De avond begint om 20.00 met een officieel gedeelte waarin de jury bekend maakt wie in 2015 de vrijwilligersprijs ‘De Lampion’ in ontvangst mag nemen van burgemeester Wouter Kolff. Daarna kunt u tot 23.00 uur genieten van live feest- en/of dansmuziek en entertainment, onder het genot van een hapje en een drankje. Aanmelden voor het vrijwilligers- en mantelzorgersfeest in Veenendaal.

15-10-2015