NLDoet2016

NLDoet2016

Doet je mee?

Op 11 en 12 maart gaan vrijwilligers in heel Nederland aan de slag bij maatschappelijke organisaties. Ook Veenendaal doet mee. Mensen die zich willen inzetten voor het goede doel en organisaties die vrijwilligers nodig hebben voor een klus of activiteit melden zich aan bij www.nldoet.nl

Het opknappen van een buurthuis, een dierenverblijf of een tuin, helpen bij een activiteit voor ouderen of gehandicapten… Het aanbod van klussen is zeer divers. Als vrijwilliger kun je je individueel aanmelden of met een groep vrienden, familie of collega’s. Ben je maatschappelijk betrokken en heb je zin om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan op www.nldoet.nl. Er komen dagelijks nieuwe activiteiten bij!

Vrijwilligers nodig?
Maatschappelijke organisaties die vrijwilligers nodig hebben, melden hun klus aan op www.nldoet.nl. Doe je dit vóór 25 januari, dan maak je kans op een bijdrage van maximaal € 400,- van het Oranje Fonds.

Meer weten over NLdoet?
Kijk op www. Nldoet.nl voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws, tips en inspiratie. Of neem contact op met de Veens-centrale: T (0318) 544 131, veenscentrale@veens-welzijn.nl.

Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet vrijwillige inzet in de spotlights. Vorig jaar waren al 300.000 Nederlanders actief tijdens NLdoet, waaronder vele Veenendalers. Als intermediair draagt de Veens-centrale dit initiatief een warm hart toe.

21-01-2016