Uitnodiging netwerkbijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties

Uitnodiging netwerkbijeenkomst voor vrijwilligersorganisaties

‘Hoe kunnen we als organisatie positief inspelen op veranderingen?’

De Veens- Centrale organiseert op 17 november aanstaande  een Netwerkbijeenkomst  voor Veenendaalse organisaties die met vrijwilligers werken. Het thema: ‘Hoe kunnen we als organisatie positief inspelen op de veranderingen?

We leven in een tijd waarin de overheid taken overdraagt aan (groepen) inwoners en maatschappelijke organisaties. Dit betekent dat er een groter beroep wordt gedaan op vrijwilligers. Vanzelfsprekend heeft dat ook gevolgen voor uw organisatie. Met een interactief programma  willen wij samen met u en andere Veenendaalse organisaties in gesprek over dit thema met als inzet een gezamenlijke start van een ontwikkeling voor verbinding en samenwerking voor lange termijn.

Petra van der Horst (Van der Horst Training en Consultancy) begeleidt de bijeenkomst. Zij zal wethouder Marieke Overduin vragen naar haar ideeën hoe organisaties als de uwe antwoord kunnen geven op de ontwikkelingen in de participatiesamenleving die gaande zijn. Natuurlijk kunt u ter plekke uw vragen rond dit thema aan de wethouder stellen.

17 november, Activiteitencentrum De Duivenwal, Duivenwal 1, Veenendaal.
Inloop vanaf 16.30 uur, om 17.00 uur: Interactieve sessie  met de wethouder
Rond 18.00 uur: Pauze met soep en broodjes
Om 18.30 uur: Vervolg van het programma
19.30 uur: Afsluiting met netwerkborrel
We vernemen graag met hoeveel personen u aanwezig bent via veenscentrale@veens-welzijn.nl

15-10-2015