Voorlichting vrijwilligers Veenendaal

Voorlichting vrijwilligers Veenendaal

26 en 28 januari

Wat zijn uw de mogelijkheden als vrijwilliger in Veenendaal? Hoe kan Veens u ondersteunen zodat u zich met enthousiasme kunt inzetten? Maandag 26 en woensdag 28 januari organiseert Veens een bijeenkomst voor vrijwilligers, vrijwilligerscoördinatoren en – organisaties.

Veens ontwikkelde een innovatief matchingsysteem waarmee ondersteuningsvragen op een gemakkelijke manier worden gekoppeld aan vrijwilligers. Daarnaast is er een vacaturebank voor vrijwilligers die zich in willen zetten en voor organisaties die een vrijwilliger nodig hebben.

In deze bijeenkomst krijgt u praktische uitleg en een demonstratie over het gebruik van database. Aan de hand van voorbeelden krijgt u te zien hoe het allemaal werkt. En als u wilt, dan kunt u als vrijwilliger of organisatie uw vraag of aanbod (ook uw vrijwilligersvacature) meteen indienen in het systeem. Vanaf 5 januari staan de Veensdatabase en de vrijwilligersvacaturebank online op de nieuwe website: www.veens-welzijn.nl. U kunt dus al een kijkje nemen en uw vraag of aanbod invullen.

U kunt kiezen uit twee data:
- Maandag 26 januari van 10.00 – 11.30 uur
- Woensdag 28 januari van 19.30 – 21.00 uur

Beide bijeenkomsten vinden plaats in ’t Turfke, Zonnebloemstraat 1 in Veenendaal

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan via veenscentrale@veens-welzijn.nl. Vermeld uw naam en functie (bijvoorbeeld vrijwilligerscoördinator of (potentiële) vrijwilliger) én de datum waarop u aanwezig wilt zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Centrale Voordeur aan de Veens balie in het gemeentehuis
Raadhuisplein 1, Veenendaal

Openingstijden Centrale Voordeur
maandag tot en met vrijdag
van 9.00-12.00 en van 13.00 - 15.00 uur

T 0318 54 41 31
bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur

www.veens-welzijn.nl
info@veens-welzijn.nl
 
De Veens-centrale is er specifiek voor mantelzorgers en vrijwilligers. Bereikbaar via bovenstaande gegevens of mail naar veenscentrale@veens-welzijn.nl

05-01-2015