Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 6 items in de Openstaande hulpvragen

 • Strijken

  Voor een alleenstaande dove man zijn we op zoek naar een vrijwilliger die 1x in de 2 weken zijn was wil strijken. Meneer kan dit vanwege gezondheidsklachten niet zelf en heeft weinig mensen in zijn netwerk die dat voor hem kunnen doen. Ook heeft hij de financiële middelen niet om iemand in te huren. Contacten kan via de app. Het strijkgoed kan ook mee naar huis genomen worden als u dat prettiger vindt.   Wilt u wat voor deze meneer betekenen, reageer dan snel!   Er wordt in huis niet gerookt. Meneer heeft een kleine hond.    Wijk Noordwest.    I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven. 
  Lees meer
 • Hulp bij dingen ophangen

  Een alleenstaande moeder van halverwege de 30 is op zoek naar een vrijwilliger die 3 verduisterende rolgordijnen 5 cm smaller kan knippen en ophangen (zijn 1.80 breed, moeten 1.75 worden). Mevrouw kan dit zelf niet en heeft ook niemand in haar netwerk die dit voor haar kan doen. Ze heeft onvoldoende financiële middelen om dit uit te besteden.  Wie o wie wil en kan deze mevrouw helpen? Er wordt in huis niet gerookt en er zijn geen huisdieren.  Wijk Noordwest. I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven. 
  Lees meer
 • Bezoeken/wandelen

  Een alleenstaande vrouw van in de 90 is voor 1x in de 2 weken op zoek naar een vrijwilligster die haar graag zou willen bezoeken. Mevrouw moet meer aangemoedigd worden om wat te ondernemen. Als ze zich goed genoeg voelt wil ze ook wel graag een stukje lopen (met de rollator). Haar netwerk is zeer beperkt. Haar 2 kinderen doen al zoveel als mogelijk voor haar.  Bent u 50+, staat u stevig in uw schoenen en denkt u wat voor deze mevrouw te kunnen betekenen? Reageert u dan gerust! Er wordt in huis niet gerookt en er zijn geen huisdieren.  Wijk Zuidwest. Betreft een flat, 5e verdieping, lift aanwezig.    I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven. 
  Lees meer
 • Hulp bij vloer leggen

  Voor een anderstalige vrouw van in de 60 zijn we op zoek naar een vrijwilliger die 2e hands laminaat voor haar kan ophalen en het tevens kan leggen in de keuken en hal (+/- 26m2). Het laminaat moet opgehaald worden in de buurt van de Groeneveldselaan. Mevrouw woont zelf in de wijk Zuidoost (betreft een flat, lift is aanwezig). Mevrouw beschikt niet over een auto en heeft verder geen netwerk die dit voor haar kan doen. Ook heeft ze de financiële middelen niet om dit uit te besteden. Het zou mooi zijn als de vrijwilliger ook over de benodigde gereedschap beschikt.  Er wordt in huis niet gerookt en er zijn geen huisdieren.  I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven. 
  Lees meer
 • honden oppas

  Hondenoppas aan huis voor 2 lieve hondjes. Jonge vrouw van 35 jaar heeft 2 honden, waarvan er eentje steeds gaat blaffen als ze weg gaat zonder de honden. Af en toe wil ze toch weg kunnen zonder hond, en zoekt daarom een hondenliefhebber die incidenteel kan oppassen, indien nodig. De oppas hoeft ze niet uit te laten (evt kan dat in de achtertuin) maar het gaat er vooral om dat er iemand thuis is zodat ze niet gaan blaffen. Mevrouw heeft nog 2 katten en een konijn in huis. Er wordt niet gerookt. De oppas kan gebruik maken van de Wifi en de TV, en de tuin, indien gewenst. Mevrouw woont in de buurt van het Bruineplein. Mocht u nog met vakantie gaan, geen probleem, dan ingepland worden.   I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven.
  Lees meer
 • Begeleiding van school in Ede naar huis in Veenendaal

  Voor na de zomervakantie zijn we voor een jongen van 13 met ADHD/Autisme op zoek naar begeleiding met het openbaar vervoer. Hij woont in Veenendaal en gaat iedere dag van 8.30 tot 14.15 uur naar het speciaal onderwijs in Ede. Het verzoek is om in ieder geval minimaal 1x in de week in de middag (dag maakt niet uit) met hem mee te reizen/begeleiden vanaf de Hendrik Stafweg 2 te Ede naar Veenendaal (wijk Zuidwest). Vervoer voor in de ochtenden en de overige dagen in de middag is al geregeld.  Zijn ouders kunnen vanwege gezondheidsredenen hem niet ophalen. Verder hebben ze niemand in hun netwerk die hem zou kunnen begeleiden.  Het is de bedoeling dat de leerling zelfstandig leert reizen. Tot die tijd zal hij begeleiding nodig hebben. Reiskosten worden vergoedt voor de vrijwilliger!  Lijkt het u leuk om deze jongen het reizen met het openbaar vervoer te leren en wilt u tijdelijk zijn reismaatje zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op. 
  Lees meer