Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Coaching naar vrijwilligerswerk

  Voor een meneer van 60 jaar van Afhaanse afkomst zoeken wij een coach die hem wil helpen met het vinden van een aantal uur per week vrijwilligerswerk. In verband met zijn lichamelijk beperkingen en taalachterstand lukt hem het niet zelfstandig vrijwilligerswerk te vinden. Meneer zou het liefst in een buurthuis helpen met koffie of thee schenken. Hij spreekt niet zo heel goed Nederlands maar kent wel de basis. Meneer moet vanuit gemeente vrijwilligerswerk doen (tegenprestatie).
  Lees meer
 • Hulp bij verven van trap

  Voor een alleenstaande man van middelbare leeftijd, wijk zuid, met chronische pijn, zoeken wij een handige vrijwilliger voor een verfklus. Het gaat om het schilderen van de trap en het trapgat naar de eerste verdieping. Verf en materialen zijn aanwezig. Meneer heeft niet de financiele middelen om dit uit te besteden aan een bedrijf en ook geen mensen in zijn omgeving die dit voor hem kunnen doen. Welke vrijwilliger wil deze meneer nu hij zo lang ziek thuis zit helpen zijn trap weer mooi te maken?
  Lees meer
 • Coaching bij vinden vrijwilligerswerk

  Voor een mevrouw van halverwege de 50 zoeken wij een coach die haar wil begeleiden bij het vinden van vrijwilligerswerk. Daarnaast heeft mevrouw weinig activiteiten en ze zou het ook leuk vinden daar de weg naar toe te vinden. Mevrouw heeft haar hele leven gewerkt, maar door haar lichamelijke beperkingen kan dit helaas niet meer. Zij houdt niet van stilzitten en wil heel graag iets voor een ander doen. Mevrouw  Mevrouw wil graag vrijwilligerswerk doen. Het liefst zou zij bij de voedselbank gaan werken omdat ze alles wat met voedsel te maken heeft interessant vind. Ook vervoer van ouderen (busje) of achter een koffiebar staan vindt zij leuk. Welke coach wil mevrouw helpen bij het vinden van leuk vrijwilligerswerk bij een organisatie en mogelijk een activiteit?
  Lees meer
 • Wandelen

  Voor een alleenstaande oudere vrouw met beginnende dementie, wijk Dragonder Noord, zoeken wij een wandelmaatje. Voor mevrouw zou het fijn zijn als er iemand 1x per twee weken een uurtje met haar wil wandelen. Liefst in een beetje groene/natuurrijke omgeving. Haar netwerk is te klein om daarin iemand te vinden die dit met haar wil doen. Mevrouw heeft geen rollator, is nog goed ter been. 
  Lees meer
 • Er op uit

  Voor een alleenstaande mevrouw van middelbare leeftijd, wijk centrum, zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om er een keer in de veertien dagen (vaker mag ook!) met haar op uit te gaan. Mevrouw woont zelfstandig, maar krijgt wel woonbegeleiding van Abrona. Omdat ze een klein netwerk heeft van mensen die er met haar op uit zouden kunnen gaan, zoeken we iemand die het leuk vindt om bijvoorbeeld gezellig een kop koffie met haar te gaan drinken, maar ook wandelen vindt ze prima . Als het maar buitenshuis is. Mevrouw rookt en heeft huisdieren.
  Lees meer