Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 3 items in de Openstaande hulpvragen

 • Bezoeken

  Voor een mevrouw van midden 90 zijn we op zoek naar iemand die haar 1 x per week tussen 18.30 en 20.00 zou willen bezoeken. Mede door haar volledige blindheid wordt zij dan onrustig en gaat lopen. Voor de mensen in de instelling is dat vervelend zo rond etenstijd. Familie doet al veel, maar zou het fijn vinden als een vrijwilligster dit eens over kan/wil nemen. Mevrouw rookt niet en heeft geen huisdieren. Zou u deze familie willen helpen? I.v.m. de huidige corona voorschriften vragen wij u de 1,5m afstand in acht te nemen en bij verkoudheid, hoest, of koortsklachten bij u of een van uw huisgenoten thuis te blijven.
  Lees meer
 • Er op uit

  Voor een vrouw van halverwege de 30 zijn we op zoek naar een maatje. Mevrouw woont sinds 5 jaar in Veenendaal en heeft weinig tot geen netwerk. Ze houdt van wandelen, schrijven, koken en bakken. Graag zou ze met een vrijwilligster (tussen de 30 en 45 jaar) leuke dingen willen doen. Ze is maandags en dinsdags meestal vrij.  Lijkt het u leuk om wat gezelligs met deze dame te doen? Reageer dan gelijk! Wijk Zuidoost.  Heeft u of één van uw huisgenoten verkoudheids, hoest of koortsklachten? Dan verzoeken wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken. 
  Lees meer
 • Begeleiding met OV naar tandarts in Arnhem

  Voor een alleenstaande man van halverwege de 70 zijn we op zoek naar een vrijwilliger die hem met het openbaar vervoer wil begeleiden naar het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem. Meneer is vergeetachtig en onzeker. Hij kan dus niet zelfstandig met het openbaar vervoer reizen. Dit kan hem misschien wel geleerd worden als hij samen met een vrijwilliger een paar keer (minimaal 3x) dezelfde route heeft afgelegd. Meneer heeft een zeer beperkt netwerk.  Hij heeft vrijdag 17 december om 9.30 uur de afspraak in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem. Afhankelijk van de reistijden zou er dus op tijd vertrokken moeten worden vanuit Veenendaal. De reiskosten worden voor de vrijwilliger vergoedt door de Gemeente.  Wijk Zuidoost.  I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven.
  Lees meer