Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Hulp bij schoonmaken

  Voor een periode van maximaal 6 weken (1x per week) zijn we voor een jong gezin met 3 kleine kinderen op zoek naar hulp in huis. Mevrouw kan wel wat ondersteuning gebruiken bij het strijken en vouwen van de was. Vanwege een depressie lukt het haar allemaal niet meer. Meneer is zzp'er en is de hele week aan het werk om het gezin te kunnen onderhouden. Er wordt in huis niet gerookt en er zijn geen huisdieren. Wijk Noordoost, betreft een appartement, geen lift aanwezig. I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven.
  Lees meer
 • Wandelen

  Voor een alleenstaande vrouw van halverwege de 70 zijn we op zoek naar een maatje voor in het weekend. Mevrouw zit door een niet aangeboren hersenletsel in een rolstoel. Doordeweeks gaat mevrouw naar de dagbesteding maar in het weekend valt ze in een gat en heeft ze weinig te doen. In haar netwerk heeft ze niemand die wat voor haar kan betekenen. Ze wil graag naar buiten en eventueel samen met een vrijwilliger ergens wat gaan drinken.  Er wordt in huis niet gerookt (mag ook niet in bijzijn van mevrouw) en er zijn geen huisdieren.  Bent u die lieve vrijwilligster die 1x in de twee weken met mevrouw op stap wil? Neemt u dan gerust contact met ons op.  Wijk Zuidoost I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven. 
  Lees meer
 • Hulp bij boodschappen

  Voor een vrouw van halverwege de 60 zoeken we een vrijwilligster die 1x in de week boodschappen met haar wil doen. Mevrouw zit vanwege een heupfractuur in een rolstoel. Ze hoopt z.s.m. weer zelfstandig te kunnen lopen. Mevrouw wil graag haar eigen boodschappen zelf doen maar dat gaat op dit moment lastig. Het zou mooi zijn als iemand met haar mee kan. Buiten haar zoon om heeft ze verder niemand die met haar mee kan. Haar zoon doet al zoveel als mogelijk maar is inmiddels overbelast.  Er wordt in huis gerookt en mevrouw heeft een kat.  Wijk Centrum, betreft een appartement, lift aanwezig.  I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven. 
  Lees meer
 • Samen creatief schilderen

  Voor één keer in de drie weken zijn we voor een man van eind 40 op zoek naar een gezellige en creatieve vrijwilliger. Meneer heeft hersenletsel. Hij schildert graag maar wil dit niet alleen. Liefst met een vrijwilliger waar hij op kan bouwen, die hij kan vertrouwen en die hem wat rust geeft. Hij schildert op een kinderlijke manier, dus met een beetje creativiteit maak je hem al heel blij.  Samen schilderen kan op de woonlocatie, in de avond op een doordeweekse dag. Data en tijden zijn flexibel en in overleg mogelijk en zal meestal een uur tot ander half uur zijn. Wijk Zuidoost I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven.   
  Lees meer
 • Wandelen

  Voor een vrolijke alleenstaande vrouw van in de 80 zijn we op zoek naar een wandelmaatje. Mevrouw zou graag 1x in de week met iemand willen wandelen. Mevrouw loopt met een rollator. Omdat ze al een paar keer is gevallen durft ze nu niet meer alleen naar buiten. Haar mantelzorger doet al veel voor haar maar moet hier en daar ook ontlast worden. Het lijkt mevrouw ook leuk om eens een bakkie samen te doen. Maar haar prioriteit ligt nu op bij het wandelen. Ze heeft hier geen ondersteuning bij nodig.  Bent u die lieve vrijwilligster met een vlotte babbel en humor en wilt u graag met deze vrouw op pad? Neemt u dan gerust contact met ons op.  Er wordt in huis niet gerookt (wel op het balkon af en toe) en er zijn geen huisdieren.  Wijk Zuidoost I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven. 
  Lees meer