Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 4 items in de Openstaande hulpvragen

 • Hulp in de tuin

  Meneer met veel gezondheidsproblemen leeft al jaren met een onverzorgde achtertuin. Hij heeft weinig energie en klacht om zelf hierin iets te betekenen. Daarom wilt hij zijn tuin graag gebruikersvriendelijker maken voor hem door het grotendeels te betegelen. Nu ligt er overal gras maar het grasmaaien is te vermoeiend voor hem. Hij heeft tegels die hij gratis op kan halen via marktplaats. Nu zoekt hij 2 vrijwilligers die deze tegels willen ophalen en willen leggen.  Wilt u meneer zijn achtertuin betegelen en/of de stenen ophalen?
  Lees meer
 • Hulp bij boodschappen

  Mevrouw van midden 80 jaar heeft hulp nodig bij het doen van de boodschappen. Ze woont te ver van de winkel of zelf erheen te wandelen. Daarom zoekt ze iemand die samen met haar met de auto naar de ellekoot kan rijden om boodschappen samen te halen. Mevrouw is depressief en durft hierdoor niet zelf in de auto te stappen. Wanneer mevrouw dit wel weer durft dan kan ze zelfstandig boodschappen halen. Wilt u 1 keer in de 2 weken boodschappen halen samen met mevrouw?  
  Lees meer
 • Boodschappen doen met auto

  Voor een aardige mevrouw van eind 80 zoeken wij een vrijwilligster (met auto) die samen met haar boodschappen wil doen. Voor mevrouw is het ook een belangrijk moment om de deur uit te komen en even iets buitenshuis te hebben. Het mooiste zou zijn als u elke week boodschappen wil doen met haar. Maar 1 keer per 2 weken is ook al heel fijn. Mevrouw is lichamelijk niet meer in staat om zelf voor de boodschappen te zorgen. Zij had hiervoor een vrijwilliger maar die is helaas gestopt. Mevrouw heeft haar kind ver weg wonen waardoor en de kennissen die ze heeft maar zijn zelf op leeftijd. Mevrouw is slecht ter been maar kan wel kleine stukjes lopen naar de auto. Zij heeft een rollater die ingeklapt kan worden en dan in de auto mee kan. Voor mevrouw is het  handig als ze in de supermarkt even kan steunen op haar rollater. Bent u de behulpzame vrijwilliger die boodschappen met haar wil doen? Uw tijd en aandacht zal haar erg goed doen!    
  Lees meer
 • Wandelen met rolstoel

  Welke sterke vrijwilliger, wil een meneer (begin) 70 met parkinsonachtige klachten ondersteunen in het meer buiten komen en wandelen? Meneer is veel binnen maar zou eigenlijk elke dag even moeten bewegen en buiten moeten zijn. Dit helpt voorkomen dat zijn spieren stijver worden en hij cognitief verder achteruit gaat. Meneer heeft wel familie maar deze wordt al (over)belast met veel andere zaken. Zou u daarom 1 keer per week met meneer willen gaan wandelen? Omdat meneer maar hele kleine stukjes kan lopen moet u in staat zijn hem ook in de rolstol te duwen. Een verpleegkundige geeft u in een eerste gesprek instructies en uitleg.  Bent u die stevige en geduldige vrijwilliger die het leuk vindt om met deze aardige meneer naar buiten te gaan? Reageer snel, het zal de gezondheid van meneer zeker ten goede komen!  
  Lees meer