Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 3 items in de Openstaande hulpvragen

 • Hulp bij dingen ophangen

  Volwassen vrouw met 2 tieners heeft hulp nodig met het ophangen van haar gordijnrails. De gordijnrails zit nu los en moet opnieuw vast gezet worden. Ze weet niet of dit mogelijk is omdat de muur ook los komt. Ht zou fijn zijn als de rails weer goed vastgezet kan worden. Ze heeft geen financien om iemand in te huren en haar 2 zoons hebben het geprobeerd maar het lukt hen niet. Wilt u de gordijnrails vast zetten in de slaapkamer?  
  Lees meer
 • Hulp bij computer/techniek

  Moeder van 2 tieners is op zoek naar een vrijwilliger die haar wilt helpen met haar laptop. Het scherm van haar oude laptop is kapot. Op deze laptop staan veel documenten en foto's die zij graag op haar nieuwe laptop wilt hebben. Zij en haar zoons weten niet hoe dit moet. Ze heeft geen financien om een expert naar te laten kijken en verder geen kennissen die haar erbij kan helpen. Wilt u de documenten en foto's overzetten naar haar nieuwe laptop?
  Lees meer
 • Mankracht

  Een licht verstandelijk beperkt stel gaat verhuizen van een rijtjeswoning naar een seniorenwoning. Een verhuisbedrijf komt dit coordineren maar omdat de kosten hiervoor erg hoog zijn en zij dit niet kunnen betalen zoeken zij nog 1 of 2 vrijwilligers die willen helpen sjouwen tijdens de verhuizing. De verhuizing zal plaatsvinden op vrijdag 18 januari. Wilt u op 18 januari helpen met tillen?
  Lees meer