Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 6 items in de Openstaande hulpvragen

 • Bezoeken

  Voor een alleenstaande man van halverwege de 80 zijn we op zoek naar een vrijwilliger die hem graag 1x in de 2 weken wil bezoeken. Meneer voelt zich erg eenzaam en geeft aan behoefte te hebben aan contact. Hij heeft 1 dochter maar die woont niet in de buurt. Het lijkt hem ook leuk om samen op een terras te zitten met een kopje koffie en wat lekkers erbij. Meneer wil de vrijwilliger best trakteren! Meneer verteld graag over zijn reizen die hij gemaakt heeft.  Meneer is slecht ter been. Hij heeft een rollator voor korte afstanden en een scootmobiel voor langere afstanden.  Heeft u inlevingsvermogen, kunt u goed luisteren en wilt u meneer graag bezoeken? Reageer dan direct! Er wordt in huis gerookt. Er zijn geen huisdieren.  Wijk Noordoost (flat met lift). 
  Lees meer
 • Er op uit

  Een jongeman van rond de 20 (sociaal emotioneel zit hij op 7 jaar) zoekt een maatje (man) van rond zijn eigen leeftijd die in het weekend (liefst zondag) met hem iets onderneemt. Op deze manier hopen hij en zijn ouders zijn netwerk uit te breiden, omdat die heel klein is. Deze jongeman heeft een leuke dagbesteding, maar ook behoefte aan sociaal contact. Zijn zware autisme en lage sociale/emotionele leeftijd beperken hem hierin.  Ben jij geduldig, zeer flexibel en lijkt het jou leuk om maatje van deze jongeman te worden? Reageer dan gelijk! Er wordt in huis niet gerookt en er zijn geen huisdieren.  Wijk Zuidoost. 
  Lees meer
 • Bezoeken

  Voor een (anderstalige) vrouw van halverwege de 50 en haar zoontje zijn we op zoek naar een vrijwilligster die met haar leuke activiteiten kan ondernemen. Mevrouw is de Nederlandse taal nog niet goed machtig. Zoon (3) spreekt alles door elkaar en heeft weinig aansluiting. Gaat wel drie keer per week naar de peuterspeelzaal, is daar niet sociaal vaardig, aldus de juffen. Het zou fijn zijn dat de vrijwilliger ook kinderen heeft waardoor ze samen kunnen spelen. In verband met een ernstig gehandicapt dochtertje van vijf is het lastig voor hen om met elkaar ergens heen te gaan waar kinderen zijn. Lijkt het u leuk om samen met mevrouw en haar zoon wat te ondernemen? Laat het ons even weten! Er wordt in huis niet gerookt en er zijn geen huisdieren.  Wijk Noordoost.
  Lees meer
 • Wandelen

  Voor een vrouw van in de 80, begin dementerd, zijn we op zoek naar een lieve vrijwilligster die 1x in de 2 weken even met haar wil wandelen. Mevrouw woont samen met haar man maar heeft verder weinig sociale contacten. Ze zou het erg leuk vinden als iemand er even met haar naar buiten gaat. Heeft u inlevingsvermogen en lijkt het u gezellig om samen met deze mevrouw te wandelen? Laat het ons weten! Er wordt in huis niet gerookt. Wel hebben ze een hond. Wijk Zuidoost. Bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken.
  Lees meer
 • Er op uit

  Voor een alleenstaande man van in de 60 zijn we voor 1x in de 2 weken op zoek naar een maatje. Meneer heeft een zeer klein sociaal netwerk. Hij zou het leuk vinden om samen met iemand naar buiten te gaan, ergens koffie te drinken, of thuis af te spreken en samen spelletjes te doen. Meneer rijdt vanwege een aantal infarcten in een scootmobiel. Hij wil zijn maatje best een keer trakteren op een heerlijk bakje koffie tijdens een uitje. Hij rookt wel maar niet in huis. Er zijn geen huisdieren.  Wilt u maatje worden? Bel ons gerust! Wijk Noordoost. 
  Lees meer
 • Er op uit

  Voor een alleenstaande man van in de 50 zijn we op zoek naar een maatje. In zijn vrije tijd fietst hij graag en geniet dan ook van een kop koffie ergens onderweg. Hij fietst vaak alleen en het lijkt hem erg leuk om dit samen met iemand te doen die ook dezelfde passie heeft. Meneer zal zijn maatje trakteren op een lekker bakje koffie. In Veenendaal heeft meneer een niet al te groot netwerk. Om juist ook hier zijn sociale netwerk te vergroten lijkt het hem leuk een maatje te vinden.  Wijk Zuidoost.  Komt u uit Veenendaal en fietst u ook graag? Misschien bent u wel diegene die wij zoeken! 
  Lees meer