Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Hulp bij boodschappen

  Voor een zieke meneer van eind 60 jaar zoeken wij zo snel mogelijk iemand die boodschappen voor hem wil doen. Hij heeft nu weinig eten in huis en dit is niet goed voor zijn herstel. Meneer heeft heel weinig netwerk, alleen 2 kennissen maar die kunnen dit helaas niet voor hem doen. Financiën voor een betaalde hulp heeft hij onvoldoende. Het geld en het lijstje legt hij klaar. Het is een tijdelijke klus. Soms kan meneer het zelf en soms niet. Wilt u tijdelijk 1 keer in de week boodschappen halen voor deze zieke meneer totdat hij het zelf kan?
  Lees meer
 • Bezoeken

  Zeer slechthorende vrouw van begin 90 jaar zit in Boveneind en leeft daarom al enkele jaren afgezonderd van haar man. Ze is erg eenzaam. Haar zoon komt wel eens langs maar zit vaak lange perioden in het buitenland. Ze kan niet meedoen aan de activiteiten in het Boveneind omdat ze zeer slechthorend is. Mevrouw zou het fijn vinden als iemand 1 keer in de 2 weken langs wilt komen voor de gezelligheid of evt. een wandelingetje wilt maken met haar in de rolstoel.  Zij is Veenendaalse van geboorte en weet zich nog veel te herinneren. Ze is positief, geestelijk nog zeer bij en rookt nog graag op het balkon een sigaretje. Communiceren gaat voornamelijk met briefjes omdat ze zeer slechthorend is. Soms heeft ze een goede dag waarbij ze wel wat meer hoort. Wilt u mevrouw 1 keer in de 2 weken bezoeken?  
  Lees meer
 • Mankracht

  Mevrouw van rond de 50 jaar heeft vloerbedekking in haar woonkamer liggen dat erg vergaan is. Ze zoekt 2 vrijwilligers die een aantal zware meubels (servieskast, salontafel en bankstel) naar de gang wil tillen en daarna de tapijttegels uit haar woning wil halen en naar de stort wil brengen. De tapijttegels liggen los dus dit is geen zware klus. Ze heeft niemand in haar omgeving die dit kan doen. Wanneer dit alles weg is gaat iemand voor haar zeil neerleggen. Kleine spullen en meubels gaat haar dochter met kleinzoon verplaatsen. Wilt u de grote meubels aan de kant zetten en de oude tapijttegels naar de stort brengen?  
  Lees meer
 • Bezoeken & wandelen

  Voor een lieve en vriendelijke mevrouw van achter in de 70 jaar zoeken wij een vrijwilligster die haar 1 keer in de 2- 3 weken een bezoekje wil brengen of even met haar wil wandelen. Mevrouw loopt zelfstandig maar wel met rollator. Mevrouw  haar dochter woont ver weg en kan alleen zo nu en dan komen. Verder heeft zij een klein netwerk. Mevrouw voelt zich best alleen en kan soms ook wat somber hiervan worden. Zij is wel gewoon goed aanspreekbaar en gezellig in het contact.  Wilt u mevrouw een beetje gezelligheid bieden zodat ze zich iets minder eenzaam voelt? Neemt u eerst even contact op met de begeleider van mevrouw?  
  Lees meer
 • Hulp in de tuin

  Meneer van midden 60 jaar is op zoek naar iemand die met enige regelmaat het gras in de achtertuin kan maaien. Meneer is terminaal ziek en hierdoor heeft hij een slechte lichamelijke conditie. Dit heeft als gevolg gehad dat zijn tuin erg was verwaarloosd. Een groep scholieren hebben de tuin van meneer helemaal opgeknapt. Het zou fijn zijn als dit kan worden bijgehouden. Meneer is door zijn gezondheid zelf niet in staat om dit te doen. Hij heeft een zeer beperkt netwerk en geen financien om iemand in te huren. Grasmaaier is aanwezig. Meneer woont in wijk: Zuid. Wilt u af en toe het gras maaien in meneer zijn tuin?
  Lees meer