Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 11 items in de Openstaande hulpvragen

 • Hulp in de tuin

  Voor een dame van eind 80 zijn we op zoek naar iemand die wat snoeiwerk in haar tuin wil doen. Het gaat om ongeveer 5 stuks bomen/ struiken. Helaas heeft mevrouw geen netwerk die haar kan helpen. Zelf lukt het gezien haar leeftijd en haar lichamelijke beperkingen niet om dit zware werk te doen. Hoe het moet met de afvoer van het snoeimateriaal kan bekeken worden. Misschien is het mogelijk zo veel mogelijk in de kliko te doen. Mevrouw heeft een heggenschaar, maar niet elektrisch. Wilt u mevrouw haar tuin weer netjes maken? Zij zou dit erg op prijs stellen!
  Lees meer
 • Wandelen

  Voor een mevrouw van halverwege de 80 zijn we opzoek naar een vrijwilligster die dinsdagochtend (liefst om de week) met haar naar de markt wil lopen (mevrouw zit in een rolstoel). Haar dochter doet al zo veel mogelijk voor haar, maar dit wordt haar te zwaar. Mevrouw woont aan de Kerkewijk, dus is niet zo heel ver. Mevrouw heeft een normaal postuur, dit voor het duwen van de rolstoel. Er wordt in huis niet gerookt en er zijn geen huisdieren. Zou u deze mevrouw een plezier willen doen en samen met haar eens naar de markt willen gaan? Heeft u of één van uw huisgenoten verkoudheid, hoest of koortsklachten? Dan verzoeken wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken.
  Lees meer
 • Hulp bij boodschappen

  Voor een ongeneeslijk zieke vrouw van rond de 60 zijn we op zoek naar een lieve vrijwilligster met een auto (zodat er een rolstoel mee kan indien nodig). Mevrouw kan haar wekelijkse boodschappen niet zelf meer doen en wil hier graag hulp bij. Ze kan een klein stukje lopen maar niet al te ver. Mocht mevrouw niet in staat zijn om mee te kunnen gaan dan zou het fijn zijn als de vrijwilligster de boodschappen voor mevrouw wil doen. Mevrouw heeft verder geen netwerk.  Er wordt in huis gerookt. Mevrouw heeft geen huisdieren. Wijk Centrum.  Heeft u of één van uw huisgenoten verkoudheids, hoest of koortsklachten? Dan verzoeken wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken.
  Lees meer
 • Wandelen

  Voor een ongeneeslijk zieke vrouw van rond de 60 zijn we op zoek naar een lieve vrijwilligster met een auto (zodat er een rolstoel mee kan indien nodig). Mevrouw zou graag regelmatig de natuur in willen. Ze kan een klein stukje lopen maar niet al te ver. Mevrouw zou ook graag samen een nieuwe bed willen uitzoeken of persoonlijke boodschappen wil doen. Ook zou ze het heel fijn vinden als de vrijwilligster met haar mee wil denken over bepaalde zaken. Mevrouw heeft verder geen netwerk.  Er wordt in huis gerookt. Mevrouw heeft geen huisdieren.   Wijk Centrum.  Heeft u of één van uw huisgenoten verkoudheids, hoest of koortsklachten? Dan verzoeken wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken. 
  Lees meer
 • Hulp bij administratie

  Voor een alleenstaande moeder van rond de 30 zijn we op zoek naar een vrijwilligster die haar 1x in de 2 weken (voor maximaal 3 maanden) wil helpen met haar post/administratie. Mevrouw beheerst de Nederlandse taal onvoldoende om alles te begrijpen. Ze staat overal alleen voor. Ook heeft ze geen financiële middelen om dit uit te besteden.  Bent u administratief sterk en wilt u deze vrouw graag helpen? Neemt u dan gerust contact met ons op.  Er wordt in huis niet gerookt en er zijn geen huisdieren.  Wijk Zuidwest.  Heeft u of één van uw huisgenoten verkoudheids, hoest of koortsklachten? Dan verzoeken wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken. 
  Lees meer
 • Bezoeken

  Voor een alleenstaande vrouw van eind 70 zoeken we een vrijwilligster die 1x in de 2 weken graag een kopje koffie met haar wil drinken. Mevrouw vind gezelligheid belangrijk en maakt graag een praatje. Het liefst op de maandag of donderdagmiddag.  Bent u maandag- of donderdagmiddag beschikbaar en wilt u deze mevrouw graag bezoeken? Laat het ons dan weten! Mevrouw rookt niet, ze heeft wel een hondje.  Wijk Zuidwest.  Heeft u of één van uw huisgenoten verkoudheids, hoest of koortsklachten? Dan verzoeken wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken. 
  Lees meer
 • Hulp bij opruimen/ordenen

  Voor een dame van midden 70 zijn we op zoek naar iemand die haar kan helpen met het opruimen/gezellig maken van haar woning. Er is 1 kamer waar best veel opgeruimd moet worden. Ook zou zij graag de woonkamer gezelliger maken, door wat te schuiven of op te ruimen. Mevrouw heeft geen netwerk of financiën om dit te laten doen. Wilt u mevrouw weer blij maken met haar huis? Heel graag, laat het ons weten. Er is al 1 vrijwilligster gevonden, zij is wezen kijken maar heeft graag wat hulp, zij geeft aan dat het een fijne klus is en mevrouw erg blij, maar best wel een flinke uitdaging. Heeft u of één van uw huisgenoten verkoudheids, hoest of koortsklachten? Dan verzoeken wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken. 
  Lees meer
 • Bezoeken/oppas

  Voor een wat ouder echtpaar zijn we op zoek naar een vrijwilligster die meneer wat wil ontlasten door 1 x per 2 weken zijn vrouw een paar uur te bezoeken. Meneer is mantelzorger en wil graag eens even er op uit zonder de zorg voor zijn vrouw. Het echtpaar rookt niet, heeft 1 klein hondje. Vindt u het fijn deze mensen te helpen laat het ons dan weten.    
  Lees meer
 • Wandelen

  Voor een man van eind 60 zijn we op zoek naar een vrijwilliger die met meneer wil gaan wandelen (liefst in het bos of in de buurt). Meneer is nog goed ter been en heeft een snelle looppas. Door de ziektebeeld van meneer kan hij niet alleen wandelen. Zijn partner kan zijn looppas niet bij houden en dat wordt haar wat te veel. Het zou fijn zijn bij de eerste keer even langs te gaan bij meneer thuis en afspraken te plannen samen met meneer en partner.   Hou je van wandelen en stap je lekker door, neem dan snel contact op!   Wijk west.   I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven. 
  Lees meer
 • Bezoeken / Wandelen

  Voor een alleenstaande vrouw van eind 80 zijn we voor 1x in de 2 weken op zoek naar een wandelmaatje. Mevrouw zit in een rolstoel en zou graag naar buiten willen. Bij slecht weer lijkt het haar ook wel leuk om samen een spelletje te doen of gezellig koffie te drinken.  Haar kinderen wonen helaas niet in de buurt en verder heeft ze weinig mensen om haar heen.  Er wordt in huis niet gerookt en er zijn geen huisdieren.  Wijk Noordoost (betreft een flat, 5e verdieping, lift aanwezig).  I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven. 
  Lees meer
 • Boodschappen

  Voor een vrouw van begin 80 zijn we op zoek naar een vrijwilligster  die met of voor haar boodschappen wil doen. Mevrouw heeft een rolstoel en een scootmobiel. Ze wil ook graag beter leren omgaan met haar scootmobiel. Haar netwerk is beperkt. Nu doet een oudere buurman dit wekelijks, maar het wordt voor hem ook te zwaar. Er wordt in huis gerookt. Er zijn geen huisdieren.  Wilt u boodschappen met mevrouw doen en lijkt het u ook leuk om haar eigen te maken met haar scootmobiel? neem dan contact op. Wijk Centrum Heeft u of één van uw huisgenoten verkoudheids, hoest of koortsklachten? Dan verzoeken wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken. 
  Lees meer