Openstaande hulpvragen

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • MAATJE

  Voor een vriendelijke alleenstaande eenzame man van eind 60 zijn wij op zoek naar een vrijwilliger met inlevingsvermogen. Meneer komt al maanden niet meer buiten, heeft behoefte aan contacten en een luisterend oor. De coronamaatregelen hebben alles nog moeilijker voor hem gemaakt.  Staat u stevig in uw schoenen, houdt u van gezelligheid, kletsen, wandelen en leuke dingen doen? Dan bent u misschien wel het maatje dat wij voor deze meneer zoeken. Er wordt in huis niet gerookt. Meneer heeft 1 hond. Het betreft de wijk Noordoost.  I.v.m. huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand in acht te nemen en bij verkoudheid, hoest, of koortsklachten bij u of een van uw huisgenoten thuis te blijven.
  Lees meer
 • Verhuizers

  Voor een alleenstaande mevrouw van eind 40, zoeken we enkele vrijwilligers die haar kunnen helpen met verhuizen. Zij moet 9 mei haar sleutel inleveren. Zelf heeft ze mensen gevonden om het nieuwe huis bewoonbaar te maken, maar met het sjouwen tijdens de verhuizing heeft ze nog hulp nodig. Veens heeft een auto met aanhangwagen. De gehele huisraad moet over. Het is een gedeelte in de mei vakantie, misschien kunt u hier een dag(deel) van missen om deze mevrouw te helpen. Er wordt niet gerookt en er zijn geen huisdieren. I.v.m. huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand in acht te nemen en bij verkoudheid, hoest, of koortsklachten bij u of een van uw huisgenoten thuis te blijven.
  Lees meer
 • Coaching bij vinden vrijwilligerswerk

  Voor een alleenstaande man begin 20 die begeleid woont zoeken wij een coach die hem wil begeleiden bij het vinden van passende vrijwilligerswerk. Meneer wil in de toekomst graag in de zorg gaan werken en zou daarom graag vrijwilligerswerk willen doen met ouderen. Daarnaast vindt hij dieren erg leuk om mee te werken dus hoopt dat er een plekje binnen Veenendaal is. Hij wil beginnen met 1 middag per week. Welke coach wil hem begeleiden bij het vinden van een leuke vrijwilligerswerkplek?
  Lees meer
 • MAATJE

  Voor een anderstalige alleenstaande rustige vrouw van eind 40 zijn we op zoek naar een maatje. Een maatje die haar onder andere de taal kan leren en haar wegwijs in Nederland wil maken. Hoe kan ze bijvoorbeeld met de bus of trein reizen. Wat moet ze daarvoor doen. Hoe kan ze haar inkomende post bijvoorbeeld afhandelen. Waar kan ze terecht met bepaalde hulpvragen. Ze wil hier heel graag zelfstandig in worden.  Mevrouw woont al een paar jaar in Nederland maar kwam door omstandigheden weinig buiten. Ze heeft al wel een jaar taalles gehad. Ze begrijpt een ander wel maar heeft moeite met terugpraten. Mevrouw is gedreven in het leren van nieuwe dingen. Ze gaat binnenkort ook starten met fietsles.  De kosten die eventueel gemaakt gaan worden door de vrijwilliger, zal  mevrouw vergoeden.  Bent u ook gedreven, heeft u inlevingsvermogen, geduld en wilt u een ander graag wat leren? Dan bent u misschien wel de vrijwilligster die wij zoeken. Neem gerust contact met ons op! Er wordt in huis niet gerookt en mevrouw heeft geen huisdieren. Het betreft hier de wijk Zuidwest.  I.v.m. de huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand zoveel als mogelijk in acht te nemen en bij verkoudheids, hoest of koortsklachten van u of een van uw huisgenoten, thuis te blijven. 
  Lees meer
 • Coaching bij vinden vrijwilligerswerk

  Voor een alleenstaande vriendelijke vrouw van Somalische afkomst (begin 50 jaar) zoeken wij een coach die haar kan helpen bij het vinden van vrijwilligerswerk. Mevrouw heeft tegenprestatieverplichting van minimaal 4 uur. Zelf zou ze het fijn vinden als ze een activiteit buiten haar huis heeft. Het lijkt haar fijn om vooral praktisch bezig te zijn, bijvoorbeeld afwassen, koffie zetten, koffie rond brengen. Gezien haar rugklachten kan het vrijwilligerswerk niet te zwaar zijn. Welke coach wil haar ondersteunen bij het vinden van een leuke praktische vrijwilligerswerk plek?
  Lees meer