Er op uit

Voor een gezellige en open vrouw van begin 50 zoeken wij een vrijwilligster die er 1 keer per week of 2 weken met haar op uit zou willen. Het gaat om de dinsdag of vrijdag middag. Mevrouw woont zelfstandig en heeft een licht verstandelijke beperking. In verband daarmee komt er dagelijks een begeleidster van Zideres bij haar langs.

Mevrouw heeft een dagbesteding, maar komt verder nooit / nauwelijks buiten de deur. De familie woont ver weg en er zijn geen kennissen die wel eens met haar weg kunnen. De begeleiding bij Zideres heeft helaas geen tijd om dit te doen.

Mevrouw zou het heel leuk vinden om er eens op uit te kunnen samen met iemand! Mevrouw houdt van fietsen, maar dan op een DUO-fiets want ze kan niet zelfstandig fietsen. Ook vindt zij het leuk om in het dorp een kopje koffie met de vrijwilligster te drinken. Mocht de vrijwilligster van zwemmen houden zou dit helemaal geweldig zijn, want daar houdt mevrouw erg van!!

Welke vrijwilliger wil een maatje zijn voor deze open, nieuwsgierige en gezellige mevrouw die graag meer leuke dingen gaat doen in haar vrije tijd?

Omdat mevrouw onder een kwetsbare doelgroep valt zal voor u een (gratis) VOG via Veens worden aangevraagd.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

IK HELP MEE!