Erop uit met mevrouw met licht autisme

Voor een alleenstaande mevrouw van middelbare leeftijd, wijk centrum, met een licht verstandelijke beperking in het autismespectrum, zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om er een keer in de veertien dagen met haar op uit te gaan. Bijvoorbeeld gezellig met de hond wandelen of ergens een kopje koffie drinken. Gewoon even lekker de deur uit! 


Mevrouw woont zelfstandig en krijgt woonbegeleiding vanuit Abrona. Haar begeleidster zal bij een eerste kennismakingsgesprek aanwezig zijn. Bij vragen kunt u desgewenst ook op haar terugvallen.


Het netwerk van mevrouw is heel beperkt en daarom hopen wij op een uurtje tijd van u, 1x per 14 dagen, om er even met haar op uit te gaan. Geen hele gesprekken, gewoon een stukje afleiding en gezelligheid. Goed om te weten is dat mevrouw rookt en een hondje en twee katten heeft.


Wilt u er 1x per 14 dagen met deze mevrouw op uit? 


I.v.m. huidige coronavoorschriften vragen wij u om de 1,5m afstand in acht te nemen en geen afspraak met haar te plannen als u of een van uw huisgenoten verkoudheids, hoest en of koortsklachten heeft.