Hulp bij slaapkamer verven

Voor een alleenstaande vrouw van bijna 70 jaar, wijk west, zoeken wij een vrijwilliger die de muren van haar slaapkamer wil verven. Nu zit er behang op, dat dateert uit 1985 (!) en mevrouw zou heel graag haar slaapkamer wat willen opknappen. Er mag van haar gewoon over het behang heen worden geschilderd. Dit zit er volgens mevrouw nog goed genoeg op om overheen te schilderen. De afmetingen van de slaapkamer zijn ca: 4.50 x3.70 . Het gaat om drie muren, waarvan 1 hoog tot aan een nok, en een stukje om het raam heen. 


Mevrouw zorgt zelf voor de verf en schilderbenodigdheden. Een huishoudtrap heeft zij niet, zou fijn zijn als u die als vrijwilliger heeft en mee kan nemen, of eventueel met een roller op stok verven.


Mevrouw is lang ziek geweest en lichamelijk niet zo sterk. Zelf kan zij dit niet en ook heeft zij in haar beperkte netwerk niemand met schilderervaring die dit voor haar wil doen. Op donderdag 16 juli krijgt zij andere vloerbedekking in de slaapkamer; het zou fijn zijn als er ergens tussen 10-15 juli kan worden geschilderd. De zoon van mevrouw zorgt ervoor dat de muren voor het schilderen vrij worden gemaakt. Zelf ziet deze zoon helaas geen mogelijkheid (en ook heeft hij dit nog nooit eerder gedaan) om voor zijn moeder de muren te verven. Ook heeft mevrouw onvoldoende financiële middelen om deze schilderklus aan een bedrijf uit te besteden.


Mevrouw heeft geen huisdieren en ook wordt er niet gerookt. 


Wie wil de slaapkamer van deze mevrouw weer netjes maken met een nieuwe lik verf?


I.v.m. de huidige coronamaatregelen vragen wij u om de 1,5 m afstand in acht te nemen, en bij eventuele klachten bij u of iemand anders uit uw huishouden, zoals verkoudheid,hoest of koorts thuis te blijven en een nieuwe afspraak te plannen.