Vervoer kleinzoon voor therapie in Ede

Voor een jongen van 8 jaar zoeken wij een vrijwilliger die hem wekelijks voor therapie naar Karakter in Ede wil vervoeren. Het kind woont bij zijn opa en oma, die pleegouder voor hem zijn. 


Iedere therapieafspraak zal opa of oma mee gaan om de jongen te begeleiden. Het gaat dus voor u als vrijwilliger uitsluitend om het vervoer.


Zelf hebben opa en oma geen auto en ook geen rijbewijs en oma is ook nog eens slecht ter been. Karakter ligt in het buitengebied van Ede, waardoor reizen met openbaar vervoer geen optie is, omdat ze dan nog een heel eind moeten lopen. 


Binnen familie en vriendenkring is helaas geen vervoersmogelijkheid aanwezig.


Ter info: de gesprekken met de behandelaar duren 45 minuten tot een uur, naar alle waarschijnlijkheid kunt u in die tijd in de wachtkamer plaats nemen.


Wilt u deze jongen helpen met vervoer, zodat hij naar deze voor hem zeer belangrijke therapie kan gaan? Het adres van Karakter in Ede: Horalaan 5, 6717 LX Ede. Reiskosten worden uiteraard vergoed. 


De eerste afspraak is op vrijdag 6 november om 10.00 uur.


I.v.m. corona en de bijbehorende maatregelen vragen wij u steeds zoveel als mogelijk 1,5 meter afstand in acht te nemen. Bij het aanvaarden van deze hulpvraag bent u zich hiervan bewust en aanvaardt u het eventuele risico dat hieruit kan voortvloeien. Bij het vervoer in de auto, graag de passagier laten plaatsnemen op de achterbank, schuin achter u als bestuurder. Ons advies is allebei een mondkapje te dragen en de handen te desinfecteren met zeep/gel.  Deze hulpvraag alleen aanvaarden als u geen verkoudheids- of hoestklachten, geen koorts heeft en ook eventuele andere personen in uw huishouden geen van bovengenoemde klachten hebben. Indien er later alsnog klachten zijn dient u de afspraak af te zeggen en contact op te nemen met Veens Vrijwilligers.