Halen / brengen zwemles

We zoeken een sociale vrijwilliger die ALS HET ZWEMBAD WEER OPEN GAAT een meisje van 5 jaar op dinsdag en/of donderdag naar zwemles wil brengen en halen. Haar moeder is een alleenstaande moeder van Marrokaanse afkomst met 3 kinderen in de leeftijd van 9, 5 en 1,5 jaar. Zij heeft ernstige hernia klachten en kan dit daarom helaas niet doen. 


Door de pijnklachten van moeder kan zij dit lichamelijk niet opbrengen en daarom is getracht dit op te lossen met de hulp van wat buren en bekenden. Dit kleine netwerkje heeft echter te kennen gegeven die niet meer te kunnen opbrengen. Het is heel jammer dat de zwemlessen nu niet door kunnen gaan voor het meisje, dus het gezin zou heel erg geholpen zijn met een vrijwilliger!


De zwemtijden zijn op dinsdag en donderdag van 15.15 uur tot 16.00 uur*.


Plek: Zwembad de Vallei, Sportlaan 3.


Met de auto zou het handigst zijn. Achterop de fiets zou eventueel ook een optie zijn. Het meisje kan wel zelf fietsen, maar schiet nog teveel alle kanten op dus dit is lastiger.


Welke vrijwilliger wil deze moeder en het meisje ondersteunen zodat zij weer naar zwemles kan?


*I.v.m de corona-regels van het zwembad mogen volwassenen niet naar binnen en moet het kind bij de deur afgegeven worden. De tas moet echter wel weer meegnomen worden want mag niet in het zwembad blijven. Er kan helaas ook niet binnen in het zwembad gewacht worden.