Bezoeken

Beschrijving:
Voor een alleenstaande man van begin 50, wijk centrum, 2e etage, zoeken wij een maatje die ca 1x per week wat gezelligs met hem onderneemt. Meneer heeft de spierziekte Myotone Dystrofie, woont zelfstandig en wordt begeleid door Interakt Contour. Door de weeks werkt hij drie dagen. In de avonden en weekenden voelt hij zich vaak alleen. Hij zou het heel fijn vinden om een maatje te hebben die hem zo af en toe bezoekt, een keer een boodschapje met hem doet, een stukje samen met hem fietst. Het netwerk van meneer is helaas erg klein. Zijn zussen zijn ook getroffen door ziekte en kunnen niets met hem ondernemen.

Meneer heeft een driewielerfiets en wandelt met een rollator. Ondanks zijn ziekte die hem tien jaar geleden is overkomen, is hij zeer optimistisch en een echte doorzetter en gezelligheidsmens. Hij heeft veel humor, houdt van lekker eten en van kletsen. Bent u iemand die stevig in uw schoenen staat en ook van gezelligheid, kletsen en leuke dingen doen houdt, dan bent u misschien wel het maatje dat wij voor deze meneer zoeken.
Wij begrijpen dat het in de vakantieperiode lastiger is, mocht het u wat lijken om deze hulpvraag te doen, kan dat in overleg ook na de vakantie

Bij een eerste kennismaking tussen u en meneer, zal zijn woonbegeleidster aanwezig zijn.
Er wordt in huis niet gerookt en ook zijn er geen huisdieren aanwezig.

Ivm huidige coronavoorschriften vragen wij u de 1,5m afstand in acht te nemen en bij verkoudheid, hoest, of koortklachten bij u of een van uw huisgenoten thuis te blijven.