vervoer

Voor een vriendelijke jongen van allochtone afkomst die herstellende is van psychische klachten zoeken we een vrijwilliger die hem 1 keer per maand uit een kliniek in Wolfheze wil ophalen en weer terugbrengen.

Het gaat beter met meneer en hij mag in de weekenden naar huis. Bijvoorbeeld op zaterdag heen en zondag terug. De voorliggende voorzieningen zijn onderzocht maar meneer heeft geen recht op vergoeding. De taxi is voor meneer te duur om elk weekend te betalen en meneer heeft geen familie met een auto of rijbewijs.

Het zou heel fijn zijn als meneer toch wat vaker in de weekenden naar huis kon komen!! Zou u meneer 1  per maand willen brengen en halen? De haal-en brengtijden en het overige contact graag laten verlopen via de zus van meneer.

We hadden 3 vrijwilligers die dit deden, maar 1 is helaas afgevallen en voor 2 is het best heftig. Wilt u deze meneer helpen hem wat vaker naar huis te laten gaan? Neemt u dan contact met ons op.

Als vrijwilliger heeft u recht op een kilometer vergoeding van 0,19 cent per kilometer. Wij vragen u dit even met de contactpersoon kort te sluiten.