Bemiddeling naar

Wil jij graag vrijwilligerswerk doen, maar vind je het heel moeilijk om uit te zoeken wat er echt bij je past en wat voor jou mogelijk is? Zoek je daarom hulp bij het vinden van passend vrijwilligers werk? Vul het inschrijfformulier in om hulp te bieden. Geef hierbij aan dat het gaat om ‘Bemiddeling naar vrijwilligerswerk'. Langs deze weg kom je in contact met iemand die met jou wil kijken wat voor jou mogelijk is via de vacaturebank of via particuliere hulpvragen. Is er ook in het vervolgtraject extra ondersteuning nodig dat wordt er gekeken wat haalbaar en nodig is.

De behoefte aan vrijwilligers wordt steeds groter. Er is een duidelijke verschuiving van formele (betaalde) ondersteuning naar informele (vrijwillige) ondersteuning. Er is ook een verschuiving van mensen die bijvoorbeeld voorheen gebruik maakte van formele dagbestedingsvoorzieningen en nu meer afhankelijk zijn van informele activiteiten/vrijwilligerswerk om hun vaardigheden te behouden en hun talenten in te zetten. Een groep mensen heeft extra ondersteuning nodig bij het vinden en behouden van het vrijwilligerswerk. Hier willen wij ons voor inzetten.

Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met Janneke van der Velde. U kunt mailen naar: j.vandervelde@veensvrijwilligers.nl of bel naar: 0610623339.