Netwerk Voor Jou Veenendaal

Omschrijving:
Netwerk Voor Jou Veenendaal is een lokaal (vrijwilligers)netwerk dat bestaat uit jongeren en volwassenen die zich – zonder iets terug te verwachten – inzetten voor mensen in Veenendaal en omgeving. Samen bieden we hulp en netwerk aan mensen die geen of weinig netwerk hebben.Doel:
Hulp en netwerk bieden aan mensen die weinig of geen netwerk hebben & jongeren die zich hiervoor inzetten.

Missie:
Een samenleving waarin mensen naar elkaar omzien.

Werkwijze:
Wil jij iets doen voor mensen in Veenendaal die jouw hulp kunnen gebruiken? Heb jij één of meer uurtjes over om je in te zetten voor een ander? Via Netwerk Voor Jou is dat heel makkelijk: volg ons op Facebook, onze website en via de nieuwsbrief en zie welke hulpvragen er op dit moment zijn.
Of maak een profiel als vrijwilliger aan op deze website en kies Netwerk Voor Jou Veenendaal als organisatie. Je krijgt dan de hulpvragen voorgelegd die passen bij jouw mogelijkheden. In alle gevallen kun je zelf beslissen of de vraag je aanspreekt en je er op dat moment de tijd voor hebt.

Doe jij ook mee?! Samen maken we Veenendaal mooier!

Ervaring van een hulpbieder:
‘Ik vind het fijn dat jullie netwerk er is. Ik kan bij iedere hulpvraag die voorbij komt bedenken of ik daar wel of geen tijd/energie voor heb. Zo niet reageer ik niet en zo wel dan kan ik actie ondernemen. Het voelt prettig om niet zo vast te zitten aan één instelling waar ik iedere week op dezelfde tijd verwacht word, maar kan kiezen uit hulpvragen die ook weer bij mij passen’.
vrijwilliger (maart 2014)

Meer info: website