Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Vrijwillige Coördinator Blissi Special Day gezocht!

Blisstoshine zoekt een vrijwillige regio-coördinator voor: Blissi Special Day 


Als regio-coördinator ben jij de regionale schakel tussen het bruisende en enthousiaste team in jouw regio. Samen met het Blissi Special Day team zet je alles in het werk om het gezin een onvergetelijke dag te bezorgen.


Ben jij creatief in het bedenken van oplossingen en is voor jou "nee" geen optie? Ben jij ook nog minimaal 25 jaar en kun jij in het eerste contact met het gezin luisteren naar wat niet wordt gezegd, en krijg jij het daardoor voor elkaar dat deze mensen met een koffer vol herinneringen huiswaarts keren? Dan ben jij de geknipte persoon die wij zoeken!


Wat verwachten we van jou?
Je kunt deze Blissi Special Day tot in de puntjes organiseren:
je kunt een draaiboek in elkaar zetten en dan ook voor de uitvoering zorgen;
je draait je hand niet om voor het financiële gedeelte;
je weet hoe je sponsoren moet benaderen en hoe je het natura-deel voor deze Blissi Special Day moet beheren.

Wij vragen je wat…. Maar bieden je ook wat!
Je gaat samenwerken met een zeer gedreven club vrijwilligers en professionals die allemaal goed zijn met mensen en wensen. Je werk is zinvol, leerzaam en interessant.

Onze kwetsbare doelgroep is jou eeuwig dankbaar! Hoe voldoening schenkend wil je het hebben?

Extra informatie
Je kan vanuit huis werken
+/- 4 uur per week - flexibel en in overleg
Start datum in overleg
Je ontvangt een onkostenvergoeding voor gemaakte kosten


Over Blisstoshine


Kanker heb je niet alleen. Het hele gezin heeft te maken met de ziekte en de gevolgen ervan. Deze naasten worden echter vaak vergeten. Ook zij verdienen het om in het zonnetje te staan, verwend te worden, zichzelf te kunnen zijn, de ziekte even te vergeten en nieuwe, leuke herinneringen op te bouwen. Daarom richt de stichting zich (als enige) op alle naasten van de patiënt.


Tijdens de Blissi Special Day laten we een wens in vervulling gaan om gezamenlijke herinneringen voor het leven op te bouwen. De Shine Day is een jaarlijkse event voor de kankerpatiënt en het hele gezin, omdat niet alleen de patiënt, maar het hele gezin dagelijks dealt met de ziekte kanker.


Ben je enthousiast geworden? Klik dan op 'Meer informatie' om contact met ons op te nemen. Het sturen van een motivatiebrief met CV maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Organisatiegegevens:

Bliss2Shine
Spanjaardsgoed 5a
3901HC VeenendaalAndere vacatures van deze organisatie: