Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Vindingrijke Fondsenadviseur(s) per direct gezocht!

Veens Welzijn zoekt per direct: Vindingrijke Fondsenadviseur(s)! 


Veens Welzijn ondersteunt buurt(bewoners)initiatieven die een sociaal karakter hebben. Initiatieven die een duidelijk maatschappelijk doel nastreven en waarbij een groep bewoners betrokken is. Op het moment dat een dergelijk initiatief in de fase terecht komt waar een financiële aanvraag moet worden ingediend bij een fonds of andere subsidieverstrekker, ontstaat een probleem. Veel initiatiefnemers missen namelijk de kennis en vaardigheden om een onderbouwd plan met begroting bij een fonds in te dienen. Daarom zijn wij op zoek naar u: als schakel tussen idee en realisatie van een buurt (bewoners) initiatief!

Wie zoeken wij
Vindt u het fijn om met cijfers én mensen te werken? Bent u communicatief en sociaal vaardig en beschikt u over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal? Heeft u de nodige administratieve en financiële ervaring en bent u in staat deze kennis over te dragen op anderen? Kunt u gemakkelijk tot de kern doordringen van een vraagstuk en dit vertalen naar een schriftelijk goed onderbouwd plan met bijbehorende begroting? En kunt u dit vervolgens toeschrijven naar een geschikt fonds om er een aanvraag voor financiering in te dienen? Als u bijna alle vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, dan bent u de persoon die wij zoeken!

U gaat deel uitmaken van het nieuw op te zetten team fondsenadviseurs van Veens Welzijn. Dit team wordt begeleid door een wijkcoach. Deze zorgt voor supervisie en ondersteuning waar nodig.

Wat gaat u doen
• Adviseren en (samen) zoeken naar een passend fonds
• Helpen met opstellen en indienen van een fondsen- of andere subsidieaanvraag
• Ondersteunen en helpen met administratie opzetten en bijhouden
• Helpen met opstellen van financiële en inhoudelijke verantwoording
• Uren naar eigen inzicht indelen
• Database vullen met ervaring van uw aanvraag

Wij bieden u
• Samenwerking in een enthousiast team met andere vrijwillige Fondsenadviseurs
• De mogelijkheid tot het volgen van trainingen gericht op fondsenwerving
• De mogelijkheid uzelf verder te ontplooien op het terrein van fondsen- en subsidieaanvragen
• De waardering varieert van een compliment, jaarlijks feestje of etentje op de locatie, een bon over de post, een jaarlijks uitje, een kerstpakket tot het volgen van een cursus.

Klik voor meer informatie en toelichting op 'Meer informatie'. Er zal dan door wijkcoach Omar Benali contact met u worden opgenomen.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Organisatiegegevens:

Veens Welzijn
Rederijkers 1
3904NV VeenendaalAndere vacatures van deze organisatie: