Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Kids-eventplanner

Eén keer per maand wil Veens Welzijn een tof en feestelijk evenement voor alle kinderen van Veenendaal organiseren. Dit evenement vindt steeds in of rondom een ander wijkcentrum van Veens Welzijn plaats.


Wordt jij helemaal warm van het organiseren van feestelijke evenementen voor grote groepen kinderen, dan zijn wij op zoek naar jou!


Je bent een echte eventplanner, een duizendpoot met coördinerende vaardigheden en duizendentwee ideeën. Je wilt ervaring opdoen in het werkveld van evenementen organiseren en/of hebt hier ook al een beetje ervaring mee. Of je hebt dit al jaren gedaan en wilt dit nu voortzetten als vrijwilliger binnen een leuke creatieve organisatie.


Je werkt samen met andere vrijwilligers en de kinderopbouwwerker van Veens Welzijn.


Met andere woorden, een leuke uitdagende vrijwilligersvacature waarbij je plezier beleeft aan het uitwerken van een idee tot een tof en feestelijk evenement. Hierbij kun je werken met thema’s of andere leuke items. We verwachten dat er ongeveer 100 kinderen meedoen.


Het is superleuk om je ideeën uit te werken van planning(draaiboek) tot en met de uitvoering van het leuke feestelijke evenement (dat doe je samen met een leuk team). Dus maak een afspraak, kom langs en pitch je ideeën om een té gek aanbod neer te zetten.


Naar verwachting kost het je qua tijd gemiddeld 20 uren per maand. Waarvan je één ochtend teamoverleg hebt op de locatie voor de planning van de activiteiten. Gemiddeld ben je 10 uren bezig met de voorbereiding. Dit bestaat o.a. ook uit netwerken. Je kan hierbij je eigen tijd indelen. Natuurlijk ben je zelf ook aanwezig op de middag tijdens het evenement. Jij hebt die dag het overzicht over de gehele festiviteit met 100 kinderen. 


Wij vinden het belangrijk dat jij als vrijwilliger goed aan het werk kan en hier ook plezier in hebt. Wij ondersteunen je vanuit de kinderopbouwwerker en geven je de mogelijkheid tot het volgen van een training (bijv. in groepsdynamica of coöperatief spel). Dit is afhankelijk van wat jij aan kennis nodig hebt.


Deze vrijwilligersfunctie is zeker iets voor jou wanneer je in de evenementen sector werkervaring op wilt doen. Misschien wil je een draai aan je carrière geven en het werkveld binnen de evenementen sector wilt verkennen.


Over Veens Welzijn


Veens Welzijn biedt ondersteuning bij het zoeken naar antwoorden op vragen die inwoners uit Veenendaal bezighouden. Of zij nu een vraag hebben over zorg, gezondheid, wonen, werken, school, integratie, eenzaamheid, ouder worden, vrije tijd of het organiseren van een buurtfeest. Veens Welzijn is er voor de inwoner als zij mee willen doen in de samenleving, maar daarbij ondersteuning nodig hebben. Veens Welzijn werkt daarbij samen met vele partners in de wijken.


 


Spreekt deze vacature je aan? Klik dan op meer informatie.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Organisatiegegevens:

Veens Welzijn
Rederijkers 1
3904NV VeenendaalAndere vacatures van deze organisatie: