Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Kinderclubleid(st)er

Voor kinderen is het fijn wanneer er een club is waar ze regelmatig heen kunnen om leuk te spelen, andere kinderen te ontmoeten en vooral veel plezier te maken in een veilige omgeving. In Veenendaal Oost of West gaan we starten met een kinderclub voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Hoe leuk is het om meteen vanaf de start bij deze club betrokken te zijn als vrijwilliger.


We zijn op zoek naar een enthousiaste clubleider. Als kinderclubleider zorg je voor de wekelijkse activiteiten voor ong. 20 jongens en meisjes. Je denkt na over welke activiteiten er bij de club passen en probeert de kinderen hier spelenderwijs bij te betrekken. Door je creatieve ideeën weet je invulling te geven aan een leuke middag. De kinderclub wordt een club waar je als kind echt bij wilt zijn.


Clubleider zijn is ook een uitdaging voor jezelf. Jij bereidt de middag voor en voert de activiteiten uit. Dit doe samen met een ander vrijwilliger. Bij de start van de club zal je begeleid worden door de kinderopbouwwerker. Wel werk je er naar toe om de club zelfstandig te kunnen draaien. Als kinderclubleider inspireer je de kinderen van de club waardoor de kinderen altijd weer uitkijken naar de nieuwe activiteiten in het buurthuis.


Je bent ongeveer één middag per week (4uur) bezig met de kinderclub. Dit is inclusief voorbereidingstijd. Je werk samen met één andere vrijwilliger en bent beschikbaar in de periode september-december 2023. Wordt de kinderclub een succes én heb jij er nog geen genoeg van, dan gaan we gewoon verder!!


Wij vinden het belangrijk dat jij als vrijwilliger goed aan het werk kan en hier ook plezier in hebt. Wij ondersteunen je vanuit de kinderopbouwwerker en geven je de mogelijkheid tot het volgen van een training (bijv. in groepsdynamica of coöperatief spel). Dit is afhankelijk van wat jij aan kennis nodig hebt.


Deze vrijwilligersfunctie is zeker iets voor jou wanneer je in de sociale sector werkervaring op wilt doen. Misschien wil je een draai aan je carrière geven en het werkveld binnen de sociale sector wilt verkennen.


Over Veens Welzijn


Veens Welzijn biedt ondersteuning bij het zoeken naar antwoorden op vragen die inwoners uit Veenendaal bezighouden. Of zij nu een vraag hebben over zorg, gezondheid, wonen, werken, school, integratie, eenzaamheid, ouder worden, vrije tijd of het organiseren van een buurtfeest. Veens Welzijn is er voor de inwoner als zij mee willen doen in de samenleving, maar daarbij ondersteuning nodig hebben. Veens Welzijn werkt daarbij samen met vele partners in de wijken.


 


Interesse in deze vacature? Klik dan op meer informatie.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Organisatiegegevens:

Veens Welzijn
Rederijkers 1
3904NV VeenendaalAndere vacatures van deze organisatie: