Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Spelactiviteitenleider voor kinderen

Krijg jij energie van het organiseren van toffe spelactiviteiten voor een groep kinderen? Lees dan snel verder en ontdek of deze vrijwilligersfunctie bij Veens Welzijn op jouw lijf geschreven is.


Eén middag per week ben je spelactiviteitenleider in de wijk Panorama. Dit doe je samen met vrijwilligers en de kinderopbouwwerker van Veens-Welzijn.


Wanneer de (ong. 30) kinderen binnenkomen wordt er eerst een praatje gemaakt en een balletje getrapt. De activiteit wordt uitgelegd en dan wordt er plezier gemaakt. Je zorgt ervoor dat door spel, plezier en veilig spelen de kinderen ontspannen en voldaan weer naar huis gaan. Voordat de kinderen naar huis gaan wordt er spelenderwijs nagepraat met wat lekkers. Je hoort dan wat de kinderen leuk vonden en hoe ze het spelen met elkaar ervaren hebben. Je vind het leuk om de kinderen te zien opbloeien door het spel en de sociale verbindingen die ontstaan.


Je werkt 4 uren per week op dinsdag of donderdag in het Wijkcentrum Panorama (De tinneweide 144A). We zoeken jou voor een periode van ong. 4 maanden (sep-dec’23). Wanneer je het leuk vind blijf je gewoon wat langer. Wel vinden we het fijn dat je een keertje meedraait in juni. Dan weet je meteen hoe leuk de job is én heb je in de zomervakantie iets leuks om naar uit te kijken. 


Je vindt het leuk om met kinderen te werken en je kan ze betrekken bij de activiteiten die je organiseert en begeleidt. Jij weet iets over groepsdynamica en spreekt de Nederlandse taal. Je komt in dit vrijwilligerswerk met vele culturen in aanraking en daar kan jij ook sturend en spelenderwijs mee omgaan.


Wij vinden het belangrijk dat jij als vrijwilliger goed aan het werk kan en hier ook plezier in hebt. Wij ondersteunen je vanuit de kinderopbouwwerkster en geven je de mogelijkheid tot het volgen van een training (bijv. in groepsdynamica of coöperatief spel). Dit is afhankelijk van wat jij aan kennis nodig hebt.


Deze vrijwilligersfunctie is zeker interessant voor jou wanneer je in de sociale sector werkervaring op wilt doen. Misschien wil je een draai aan je carrière geven en het werkveld binnen de sociale sector wilt verkennen.  


 


Over Veens Welzijn:


Veens Welzijn biedt ondersteuning bij het zoeken naar antwoorden op vragen die inwoners uit Veenendaal bezighouden. Of zij nu een vraag hebben over zorg, gezondheid, wonen, werken, school, integratie, eenzaamheid, ouder worden, vrije tijd of het organiseren van een buurtfeest. Veens Welzijn is er voor de inwoner als zij mee willen doen in de samenleving, maar daarbij ondersteuning nodig hebben. Veens Welzijn werkt daarbij samen met vele partners in de wijken.


 


 


 


Is dit iets voor jou? Klik dan op meer informatie.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Organisatiegegevens:

Veens Welzijn
Rederijkers 1
3904NV VeenendaalAndere vacatures van deze organisatie: