CHAUFFEUR +Bus

Veens Welzijn zoekt vrijwilligers die een dag of dagdeel willen rijden en/of kunnen invallen om inwoners van Veenendaal binnen Veenendaal te vervoeren én groepjes mensen vanuit huis naar de dagbesteding te brengen en weer op te halen.

Over de +Bus:
De +Bus is bedoeld voor Veenendalers, veelal senioren, die zelf niet mobiel genoeg zijn om naar bijvoorbeeld een activiteit te gaan of boodschappen te doen en ook niet door iemand uit hun familie-of vriendenkring kunnen worden opgehaald en thuisgebracht.
Wat is er dan mooier dan dat u als chauffeur deze mensen ophaalt en weer thuisbrengt; van deur tot deur! En dan ook nog eens een gezellig praatje met hen maakt, want u zult begrijpen dat naast het rijden er ook vaak een luisterend oor en helpende hand wordt geboden aan de passagiers. Goede communicatieve vaardigheden zijn dan ook heel belangrijk als chauffeur!


Veens Welzijn beschikt over een elektrische bus en een benzine auto. Er wordt vervoer geboden van deur tot deur. Op maandag t/m vrijdag: overdag en ’s avonds en op zaterdag uitsluitend overdag.


Zin in deze afwisselende, verantwoordelijke én zelfstandige vrijwilligersbaan?


Dit is wat wij van u vragen:
- u bent in het bezit van een autorijbewijs;
- u beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
- u beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk;
- u draagt welzijnswerk een warm hart toe.

Interesse? Klik dan op meer informatie.

Organisatiegegevens:

Veens Welzijn
Duivenwal 1
3901ZA VeenendaalAndere vacatures van deze organisatie: