Promotie / Communicatie medewerker

Wij van Stichting De Buurt helpen buurtbewoners door heel Nederland om een eigen Buurtcamping te organiseren. Dit doen we door kennis (expert/begeleiding/cursussen), geld (we werken samen met 3 grote landelijke fondsen en meerdere sponsoren) en procesbewaking (een projectleider vanuit De Buurt staat klaar voor alle vragen en opmerkingen) en helpen daar waar nodig met de "vervelende" klusjes zoals vergunningen.


Houd je van organiseren, kamperen en je buren beter leren kennen? Meld je aan bij mij en ik vertel je alles over dit te gekke project. Persoonlijk heb ik in 2018 een Buurtcamping georganiseerd en het was het leukste wat ik ooit gedaan heb.

Functieomschrijving:
Je bedenkt nieuwe manieren om de mensen in Veendendaal te bereiken en bent niet bang om te bellen met lokale media of op FB dingen te plaatsen.
Je onderhoudt de social media account(s) zoals Facebook, Instagram en Twitter.
Samen stellen we een plan op voor het werven van kampeerders, vrijwilligers en activiteiten. Je kan vrijwilligers aansturen (om bv. flyers te verspreiden).
Je werkt nauw samen met vrijwilligers coördinatie en programmering.

Wat: Buurtcamping Veenendaal
Waar: Een door jou te bepalen plek in Veenendaal
Waarom: Omdat het zoveel fijner is om samen te kamperen en elkaar te leren kennen.
Wanneer: We starten in maart met de organisatie

Stichting De Buurt biedt jou: onkostenvergoeding, kennis, cursussen, begeleiding en de ervaring van je leven.


Reageren? Klik dan op meer informatie!


De BUURTCAMPING komt naar Veenendaal
De Buurtcamping is een 3 daagse camping in je eigen stadspark voor door en met Veenendaal. Een derde van de plekken is gereserveerd voor mensen met een kleine beurs en we streven er naar om mensen het weekend van de zomer te geven. Dit doen we door samen te kamperen, eten, sport/spel en een kampvuurtje (natuurlijk). 

Organisatiegegevens:

Stichting De Buurt
asterweg 20
1031HN Amsterdam



Andere vacatures van deze organisatie: