Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Gastvrouw/gastheer

Word jij gastvrouw/gastheer in het
Alzheimer Café Veenendaal?

Het Alzheimer Café is een maandelijkse bijeenkomst voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. In het Alzheimer Café geven we informatie en zorgen we voor een aangename, veilige sfeer waar mensen hun ervaringen met elkaar delen. Met een team van vrijwilligers worden deze avonden voorbereid en georganiseerd.


Voor het Alzheimer Café zoeken we een actieve en betrokken gastvrouwen en gastheren die kunnen helpen tijdens het Alzheimer Café en willen meedenken bij de voorbereidingen. We organiseren 10 Alzheimer Cafés per jaar in De Engelenburgh. Altijd op de derde dinsdagavond van de maand.
Inleiding:

Wat ga je doen:
• Op de avond van het Alzheimer Café Veenendaal de zaal klaarzetten en ervoor zorgen dat de koffie en thee klaar is. Dit doe je samen met de andere vrijwilligers.
- Ontvangen van de bezoekers en ervoor zorgen dat zij zich op hun gemak voelen.
• Je bent betrokken bij andere activiteiten van het Alzheimer Café bijvoorbeeld rondom Wereld Alzheimer Dag in september.
• Meedenken in de werkgroep die het programma samenstelt;

Dus ben jij iemand die:

• Het Alzheimer Café een warm hart toedraagt?
• Die samen met andere vrijwilligers, de avond van het Alzheimer Café in goede banen kan leiden?
• Het leuk vind om mee ter denken over het programma?
• Heb jij, eens per maand, de 3de dinsdagavond ongeveer 3-4 uur beschikbaar?
-En daarnaast eens per 3 maanden tijd voor overleg?

Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!


Wat mag je van Alzheimer Nederland afdeling Veenendaal verwachten?
Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel. Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en nemen we jouw stem in beleid serieus. Uiteraard vergoeden we reis- en onkosten en zijn praktische zaken zoals verzekeringen geregeld.


Enthousiast geworden? Klik dan op meer informatie!

Interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature of je meteen aanmelden als vrijwilliger?
Klik dan op de keuzeknop 'Meer Informatie'. Na het invullen van je gegevens word je benaderd door de contactpersoon van de organisatie en uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Organisatiegegevens:

Alzheimer Nederland afd. Veluwe Vallei Grebbe, Alzheimer Café Veenendaal
Pronkmos 9
3904BS Veenendaal



Andere vacatures van deze organisatie: