Vacaturebank

De vacaturebank: wat kunt u doen?

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 4 items in de Openstaande hulpvragen

 • Hulp in de tuin

  Genietend van het mooie weer een ander helpen? Dat kan! Voor een echtpaar van rond de 70 zijn we op zoek naar 2 vrijwilligers die de tuin onder handen willen nemen. Meneer zit in een rolstoel en mevrouw lukt het fysiek niet meer de tuin bij te houden. Dochter helpt waar mogelijk maar ook haar wordt het teveel. Verder is er geen netwerk. Financieel is het niet mogelijk dit uit te besteden aan een hovenier.  VOORTUIN (circa 36m2): Onkruid tussen tegels verwijderen en de heg snoeien.  ACHTERTUIN (circa 60m2): Onkruid tussen tegels verwijderen en heg snoeien. De bloembakken probeert mevrouw zelf bij te houden.  Gereedschap aanwezig. Bij twijfel kunt u altijd eerst even een kijkje nemen.  Mevrouw rookt, er zijn geen huisdieren.  Wijk West.  Helpt u mee? 
  Lees meer
 • Hulp in de tuin

  Zin om lekker buiten aan de slag te gaan? Dat kan! Een alleenstaande man van rond de 70 is op zoek naar een vrijwilliger die hem wil helpen met de tuin. Het gaat met name om het onkruidvrij maken van de voortuin (tegelpad met grind) en het maaien van het gras in de achtertuin (ongeveer 60m2). Benodigde gereedschap is aanwezig.  Familie van meneer ondersteunt al waar mogelijk en zijn inmiddels overbelast. Meneer heeft verder geen netwerk. Financieel is het niet mogelijk om alle klussen rondom de tuin uit te besteden.  Er wordt in huis niet gerookt. Meneer heeft een kat.  Wijk Zuidoost. 
  Lees meer
 • Mankracht

  Voor een alleenstaande vrouw van halverwege de 40 zijn we op zoek naar 2 sterke vrijwilligers. Mevrouw heeft kasten die van de 2e verdieping in een appartement naar beneden getild moet worden. Restore komt ze dan ophalen (zij nemen alleen spullen mee die op de begane grond staan). Verder heeft mevrouw afval dat naar de stort moet (ongeveer 1 kuub, past in een auto). Mevrouw heeft zelf geen netwerk of financiële middelen om hier iemand voor in te huren. Door haar fysieke beperking kan ze zelf de zware spullen niet tillen.  Heeft u nog wat tijd over en wilt u mevrouw graag helpen? Laat het ons even weten! Er wordt in huis gerookt. Er zijn geen huisdieren.  Wijk Noordwest (appartement zonder lift). 
  Lees meer
 • Hulp bij behangen

  Voor een anderstalig gezin zijn we op zoek naar 2 vrijwilligers die kunnen helpen met het behangen van 2 slaapkamers. Muren zijn behangklaar en alle benodigdheden liggen klaar. Zij hebben geen familie of vrienden die ze hierbij kunnen helpen. Ook zijn er geen financiële middelen om dit uit te besteden.  Wie heeft er wat uurtjes over om te helpen? Er wordt in huis niet gerookt en er zijn geen huisdieren.  Wijk Centrum (flat zonder lift). 
  Lees meer