Vacaturebank

De vacaturebank: wat kunt u doen?

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 5 items in de Openstaande hulpvragen

 • Hulp om spullen op te halen en weg te brengen

  Wie heeft deze week tijd om een alleenstaande mevrouw van begin 40 te helpen om er spullen op te halen en deze weg te brengen? Vervoer in een busje kan worden geregeld door Veens. Mevrouw heeft misschien één vriend die kan helpen sjouwen, verder is haar netwerk beperkt. Ook zijn geen financiële middelen aanwezig om deze klus uit te besteden aan een bedrijf.  We hebben hier 2 personen voor nodig Het gaat om een twee-zits bank, een oude grote tv, (die nog werkt), een oude kleine tv (die ook nog werkt), een klein tafeltje en 1 doos. De spullen staan op de tweede verdieping op de galerij. Er is geen lift aanwezig, het zijn 2 trappen van 14 tredes. Geschatte tijdsduur: 2,5 uur. 
  Lees meer
 • Hulp gezocht bij behangen en boren

  Voor een alleenstaande vrouw van begin 30 zoeken wij een enthousiaste, handige vrijwilliger die haar slaapkamer wil behangen. Mevrouw is hier wel zelf aan begonnen maar het lukt helaas niet verder. Omdat mevrouw luchtwegklachten heeft zou behang haar klachten enigszins  kunnen verminderen. Ook zou ze graag hulp krijgen bij het boren van gaten in de muur om een spiegel op te hangen en planken op te hangen. Mevrouw heeft onvoldoende financiële middelen om deze klus uit te besteden aan een betaalde kracht. Ook heeft ze geen netwerk om deze behang- en boorklus door te kunnen laten uitvoeren. Wie kan helpen?
  Lees meer
 • Coaching

  Voor een gehuwde vrouw zoeken wij een (netwerk) coach die haar wil helpen meer netwerk en/of dagactiviteiten te vinden. Mevrouw is van Japanse afkomst en voelt zich eenzaam in Nederland. Zij spreekt de taal redelijk maar heeft weinig contacten die verder gaan dan alleen "goedemorgen en goedemiddag". Ze zou hulp willen bij het uitbreiden van haar netwerk zodat ze wat meer kennissen/ vrienden krijgt. Daarnaast wil mevrouw graag aan het werk om zich meer onderdeel te kunnen voelen van de  Nederlandse samenleving. Zij zou bijvoorbeeld in een Vegatarisch restaurant willen werken. Zij vindt het moeilijk om te solliciteren dus zou hier ook graag hulp bij willen. Welke coach wil mevrouw helpen zich meer thuis in Nederland te voelen?
  Lees meer
 • Mankracht

  Voor een alleenstaande man zoeken wij een vrijwilliger die een bed en een matras kan afvoeren. Het bed is al uit elkaar en staat de in de tuin. Meneer woont alleen, op bagane grond, dus het bed kan gemakkelijk worden afgevoerd. Meneer heeft geen familieleden of kennisen die hem hiermee kunnen helpen. Ook heeft hij niet de financien om de gemeente te laten komen. Zelf is meneer te ziek om de spullen af te voeren. Voor meneer zou het prettig zijn als het bed wordt opgeruimd uit de woning.  Welke vrijwilliger wil dit  bed afvoeren? U kunt hiervoor de Veens aanhanger gebruiken.
  Lees meer
 • Maatje voor Engelse les

  Voor een alleenstaande vrouw van Chineze afkomst midden 40 zoeken wij een vrijwilligster die haar wat basisbeginselen van de Engelse taal kan aanleren. Omdat Engels steeds meer een belangrijke taal wordt in de Westerse samenleving, bijvoorbeeld in het digitale verkeer, zou het fijn zijn als ze dit wat gaat beheersen. Mevrouw heeft weinig netwerk waar ze een beroep op kan doen. Ook heeft ze geen financien om Engelse les te kunnen betalen.  Het is niet bekend welk niveau mevrouw heeft. Daarom vragen wij of de vrijwilliger eerst gaat kennismaken met mevrouw om te inventariseren wat haar basiskennis is van Engels en wat haar wensen zijn en of u haar hierin iets te bieden heeft.   
  Lees meer