Vacaturebank

De vacaturebank: wat kunt u doen?

Ik wil helpen bij een organisatieIk wil helpen in mijn buurt

Werkzaamheden

Afstand

Totaal 3 items in de Openstaande hulpvragen

 • Trap lijmvrij maken

  Ben jij handig en ben je op zoek naar een klus? Lees dan gerust verder! Een alleenstaande vrouw van in de 30 is onlangs in Veenendaal komen wonen. Ze is op zoek naar een vrijwilliger die haar kan helpen met het lijmvrij maken van haar trap. VeenVesters heeft de vloerbedekking verwijderd maar de rest moet mevrouw zelf doen. De verhuizing heeft haar al enorm veel energie gekost. Ze heeft geen netwerk en financiële middelen om hier iemand voor in te huren. Ook heeft mevrouw geen gereedschap.  Er wordt in huis gerookt. Mevrouw heeft geen huisdieren. Af en toe komen er wel honden over de vloer.  Wijk Zuidwest.
  Lees meer
 • Wandelen

  Heb jij 1x in de 2 weken tijd en wandel jij graag? Lees dan verder! Ter ontlasting van de mantelzorger zijn we voor een man van in de 70 op zoek naar een vrijwilliger die graag 1x in de 2 weken met hem zou wil wandelen. Meneer loopt met een rollator en zou het erg waarderen als iemand met hem een rondje door de wijk wil wandelen. Meneer heeft als gevolg van een herseninfarct een verstoord KTB (beperkt geheugen capaciteit). Weet vaak niet meer waar hij geweest is na een wandeling.  Meneer en mevrouw hebben een zeer klein netwerk.  Meneer rookt, er zijn geen huisdieren.  Wijk Centrum. 
  Lees meer
 • Hond uitlaten

  Heb jij ervaring met honden en zou je minimaal 1 keer per week een hond uit willen laten? Een alleenstaande moeder van in de 40 is op zoek naar vrijwilligers die haar hond een paar keer in de week uit willen laten. Mevrouw ligt vanwege lichamelijke beperkingen veel op bed. Ze kan alleen kleine stukjes lopen met een rollator. Het gaat om een middelgrote jonge hond (een Reu). Mevrouw hecht veel waarde aan haar hond. Haar hond brengt haar enorm veel steun. Dit is ook de reden dat ze haar hond niet weg kan doen. Netwerk is zeer beperkt en financiën om hier iemand voor in te huren heeft ze niet.  Mevrouw zou het enorm waarderen als vrijwilligers haar de komende maanden (max. 3) kunnen helpen. WE ZOEKEN NOG 1 VRIJWILLIGER, DE MAANDAG EN WOENSDAG ZIJN BEZET. Heb jij de komende maanden wat tijd en liefde over voor een hond? Meld je gerust aan! Wijk Zuidoost.  
  Lees meer